Gençken çalış, hayata çabuk alış!
Ana Sayfa > İş İlanları > İstanbul(Anadolu) İş İlanları > İstanbul(Anadolu) Yönetim Kurulu Başkanı Sekreteri > Analiz Sentez Karlılık, Büyüme ve Sistem Geliştirme Projeleri Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sekreteri

Gönüllü proje asistanlığı yaparak kariyerinizde sağlam temelli bir başlangıç yapabilirsiniz

İş Tanımı

Yönetim Danışmanlık şirketinde ofis işlerine gönüllü olarak asistanlık ederek kendisini eğitecek ve şirketin gelişmesine katkı yapabilecek hale geldiğinde de kadroya alınacak bir eleman aranmaktadır.

İlk 9 ay gönüllü çalışacak birisini aramamızın nedeni, okulların insanları hiç iş hayatına hazırlamaması ve ilk 9 ay işe alınanlardan firmamız önemli bir fayda sağlamaması, 15 aydan sonra bir miktar verim alabilir hale gelmesi, çalışanların 2 yıl sonunda çok şey öğrenerek ve güven kazanarak daha yüksek gelirli işler bulabilecek duruma gelmeleri nedeniyle, biz ilk 9 aylık temel eğitim sürecini artık finanse etmek istememekte, sadece gönüllü çalışanlarla ilerlemek istemekteyiz.

İş tanımı itibarı ile sırası ile 1) toplantı notu alma ve hazırlama, 2) raporlama ve sunum hazırlıklarına yardım etme, 3) şirketin tanıtımı için çalışmalar sırasında fotoğraf çekip bunları habere dönüştürme, 4) sosyal medya ve web içeriğini güncelleme ve 5) çalıştay ürününün tanıtımına yardım etme başlıklarında elemanın gelişmesine paralel olarak artan bir sorumluluğu olacaktır. İlk 9 ay sonunda elemandan Madde 1 ve Madde 2 konusunda belli bir düzeyde beceri ile çalışabilir hale gelmesi beklenmektedir.

Firmamız da yönetim danışmanlığı çalışmaları Türkiye'deki en üst standartlarda yapılmakta olup, öğrenme isteği yüksek birisi için çok zengin ve açık bir öğrenme olacağı söz konusudur. Dolayısı ile bizimle başarı ile 2 yıl çalışan herkes iyi bir firmada, kalıcı bir rol edinebilir. Kariyeriniz için en az yüksek lisans yapmak kadar önemli bir deneyim olabilecek bu işten ne kadar fayda sağlayacağınız, ne kadar çalışıp, ne kadar çok öğreneceğinizle ilgili olacaktır. Ancak öğrenmeye ve başarmaya istekli insanlar için gerçekten büyük bir fırsat söz konusudur.

Genel Nitelikler

Yazılı-çizili çalışma, bilgisayar kullanma ve bilgisayarın içini düzenli tutma, dakiklik, iş disiplini ve en çok da öğrenme isteği bizim için önemlidir. Firmamızın tüm dokümanlarının anlaşılır ve müşteri gözünde mükemmel hale gelmesi için gayret gösterecek, titiz ve dikkatli çalışma arkadaşlar aramaktayız.
Çalışma Şekli
Yarı Zamanlı,Stajyer,Gönüllü
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Maaş
2100-3500
Eğitim Durumu
Üniversite Öğrenci, Üniversite Mezun
Güncelleme
03.09.2018
Yayınlama
03.09.2018
İlan No
39837
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Firma
Analiz Sentez Karlılık, Büyüme ve Sistem Geliştirme Projeleri Tic. Ltd. Şti.
İlan No
39837
Görüntüleme
2147
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...