Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Kimya Mühendisi

İş Tanımı

Firmamız "Bantsan Taşıma Bantları A.Ş." sektörde ki hizmetine 1982 yılında başlamıştır. Günümüz de üretim,ağırlıklı olarak kauçuk esaslı konveyör bant ve elevatör kayışları üzerinedir. Uzman kadromuz ve yılların kazandırmış olduğu birikimlerimiz ile müşteri çevremizi her geçen gün genişletmekteyiz.

Yurt içi ve yurt dışında üstün kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinerek hareket etmekteyiz.Müşterilerimizin güvenini kazanma amacıyla çıktığımız yolda değerli müşterilerimizin destekleriyle birlikte ileriye doğru emin adımlar atmakta ve günden güne artan ihracat potansiyelimizle gücümüze güç katmaktayız. Ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarına uygun olarak üretilmekte ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra müşterilermize en kısa süre de ulaştırılmaktadır. Yurtdışında 40 adete yakın ülkede ve yurt içinde her noktaya en kısa sürede başarıyla malzemelerimizi ulaştırabilecek üretim kapasitesine sahip olmaktan gurur duyuyoruz.Bu kapasiteye yükselmemiz de bizlere destek olan müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.

Genel Nitelikler

Üniversitelerin kimya mühendisliği bölümün den mezun kavuçuk ve türevlerinin üretimi üzerin de deneyimli(en az 2 yıl) veya deneyimsiz(yetiştirilmek üzere) askerlik den muaf veya yapmış bay çalışma arkadaşı arıyoruz..!
Çalışma Şekli
Tam Zamanlı
Cinsiyet
Bay
Eğitim Durumu
Üniversite Mezun
Güncelleme
11.08.2017
Yayınlama
11.08.2017
İlan No
35067
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Firma
BANTSAN A.Ş
İlan No
35067
Görüntüleme
1588
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...