Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Ek Gelir Elde Etmek İster misiniz?

İş Tanımı

tüccar.com da sanal mağaza açmaya aracılık edin saatte 60 TL ile 100 TL arasında para kazanın, nasıl mı? ...

tüccar.com; sahibinden.com, gittigidiyor.com ve n11.com gibi firmaların ya da bireylerin sanal mağazalarını açarak, alıcı ve satıcı arasında ki e-ticaret' e aracılık eden Türkiye' nin 6. sanal mağazasıdır ve bu platformda sizlere ek gelir, part time ya da freelance olarak çalışma imkanları sunuyoruz. Diğer bir deyişle tüccar.com bayilik bedeli almadan dilediğiniz zaman sanal mağaza satma imkanı sunuyor. 

E-ticaret ve sanal mağazacılık, firması olsun ya da olmasın herkesin konuşmaktan keyif aldığı popüler konulardır ve günümüzde herkesin bu hizmetlere ihtiyacı da vardır. 

Bireysel ya da firma bazında kişilere ya da firmalara sanal mağazalarını açtırarak gelir elde edeceksiniz. tüccar.com da sanal mağaza açan kişi ya da firmalar 3 yıllık sınırsız ilan hizmetinin yanında her ilana 15 resim de ekleyebilirler. Sanal mağaza fiyatımız son derece makul ve herkesin rahatlıkla ödeyebileceği bir bedel olan 180 TL dir ve sizin kanalınızla açılan her mağazadan fatura kesebiliyorsanız kdv dahil 100 TL, kesemiyorsanız net 60 TL ödeme yapılacaktır. Görüştüğünüz kişilere tüccar.com hakkında bilgi verme, üye olmalarını ve mağaza açmalarını sağlama süreleri dikkate alındığında en fazla 1 saatin sonunda sanal mağaza açılır. Diğer bir deyişle saatlik 60 TL ile 100 TL ödeme yapıyoruz.

Ödemeler mağaza açılış tarihinden itibaren 1 ay sonra yapılır.

Genel Nitelikler

  • Girişimci bir ruhu ve kendi işini kurma motivasyonu olan,
  • İş disiplinine sahip,
  • Çalışkan ve kendi kendini motive etme becerisine de sahip öğrenciler arıyoruz.
Çalışma Şekli
Fark etmez
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Eğitim Durumu
Üniversite Öğrenci
Güncelleme
22.07.2016
Yayınlama
23.05.2016
İlan No
29382
Şehir
Tüm İller,Adana,Adıyaman,Afyon,Afyonkarahisar,Ağrı,Aksaray,Amasya,Ankara,Antalya,Ardahan,Artvin,Aydın,Balıkesir,Bartın,Batman,Bayburt,Bilecik,Bingöl,Bitlis,Bolu,Burdur,Bursa,Çanakkale,Çankırı,Çorum,Denizli,Diğer,Diyarbakır,Düzce,Edirne,Elazığ,Erzincan,Erzurum,Eskişehir,Gaziantep,Giresun,Gümüşhane,Hakkari,Hatay,Iğdır,Isparta,İçel,İstanbul(Anadolu),İstanbul(Avrupa),İzmir,Kahramanmaraş,Karabük,Karaman,Kars,Kastamonu,Kayseri,Kıbrıs,Kırıkkale,Kırklareli,Kırşehir,Kilis,Kocaeli,Konya,Kütahya,Malatya,Manisa,Mardin,Mersin,Muğla,Muş,Nevşehir,Niğde,Ordu,Osmaniye,Rize,Sakarya,Samsun,Siirt,Sinop,Sivas,Şanlıurfa,Şırnak,Tekirdağ,Tokat,Trabzon,Tunceli,Tüm İller,Uşak,Van,Yalova,Yozgat,Zonguldak
Firma
Efes Web
İlan No
29382
Görüntüleme
7968
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...