Gençken çalış, hayata çabuk alış!

AYYILDIZ TURİZM TEMİZLİK

Kuşadası’nda hizmet veren; otellere, özel davetlere, VIP etkinliklere ve kurumsal davetlere personel temini sağlayarak, profesyonel servis hizmeti veriyor. Bu sekterde yeni ama iddalı olan Ay Yıldız, gençlere gerekli eğitimleri vererek istihdam yaratıyor, otellere ve davetlere ise ihtiyaç duyulan otel personeli ve kiralık garson hizmetini sunuyor. Ay Yıldız; banket garsonu,VIP garson, otel personeli, günlük garson gibi ihtiyaçlar için garson temini sağlayarak kusursuz davetlere imza atıyor. Ay Yıldız; garson temini yaparken nitelikli gençlere yeni iş imkânları vererek sigortalı işlerde kaliteli çalışma ortamlarında deneyim kazanmasını sağlıyor.
Ay Yıldız hizmetlerine bakıldığında kurumsal,ve kişisel davetler için aranılan tüm hizmetlerin iş portföyünde yer aldığı görülüyor. Hizmetler incelendiğinde öne çıkan hizmetler şöyledir;
Esnek İşgücü Temini: Aşçılar, aşçı yardımcıları, yetenekli garsonlar, bilgili barmenler, güler yüzlü karşılama host ve hostesleri, titiz temizlik elemanları gibi personel temini sağlanıyor.
Temizlik Personeli Temini: Hijyen konusuna büyük önem veren, sağlık ve imaj için temizliğin önemini bilen temizlik personelleri temini sağlanıyor.
Otel Personeli: Ay Yıldız, otellerde gerçekleştirilen özel davetler, düğünler, kutlamalar veya etkinlikler için gerekli otel personeli ve kiralık garson ihtiyacını ortadan kaldıran çözümler sunuyor.
Ay Yıldız, verdiği ekstra personel hizmetinin yanı sıra personellerine verdiği iş eğitimi ile de göz dolduruyor. Kıyafetlerden diksiyona kadar profesyonel bir eleman imajı için her türlü eğitimi veren Ay Yıldız, bu yönüyle piyasa için donanımlı eleman ihtiyacını sağlıyor. Her türlü organizasyona uygun personel temini gerçekleştiren şirket, sektördeki uzun yıllara dayanan çalışma başarısını titizliğine ve kusursuz hizmet prensibine borçlu. Ay Yıldız, sadece kokteyl, davet gibi organizasyonlara değil kamusal ve özel tüm organizasyonlara da garson temini, aşçı, barmen, host & hostes, temizlikçi gibi personel hizmeti veriyor. Kusursuz bir davetin incelikleri, bir garsonda olması gereken özellikler, VIP davetlerin olmazsa olmazları veya kurumsal davetlerin hazırlığı gibi çeşitli konularda fikir sahibi olan Ay Yıldız, yenilikçi hizmet anlayışıyla daima sektörün öncüsü olma hedefinde hizmet sunmaya devam edecektir.

AYYILDIZ TURİZM TEMİZLİK
Şehir
Aydın
Toplam ilan Sayısı
0