Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Babakamp

Babadağ’ın eteğinde, 1300 metre yükseklikte, Akçaovacık Yaylası’nda 20 dönüm arazi üzerine kurulan Babakamp’ta, ‘doğaya dönüş’ sloganıyla yola çıktık. Kelebekler Vadisi’ne, Kıdrak Plajı’na ve Babadağ 1900 metre paraşüt atlama noktasına arabayla 20 dk, Fethiye merkeze bir saat uzaklıktayız. Kampımız karaçam, sedir ve piynar ormanlarıyla çevrili olup dünyaca ünlü Likya Yolu’nun ara bağlantıları da hemen önümüzden geçiyor. Babakamp’ın içilebilen suyu yaklaşık iki kilometre uzaklıktaki kaynaktan geliyor. Güneşten elde edilen temiz enerjiyi kullanarak sürdürülebilir bir dünya için çevresel ayak izini minimuma indiriyoruz. Doğanın tüm cömertliğinden yararlanan Babakamp’ta yiyecekleri sera ve bostanımızdaki taze sebze ve meyvelerle hazırlıyoruz.

Babakamp’tayken şehir hayatının karmaşasından, teknolojiden ve gürültüden uzak, sakinliği hissettiren bir ortamda doğal gıdaların ve temiz havanın tadını çıkartın. Doğal malzemeler, güneş enerjisi ve kaynak suyu kullanarak doğanın gücünü hissedin. Ahşap kulübede veya doğal zeminde çadırda konaklayarak gece yıldızların altında uykuya dalıp, sabah kuş sesleriyle uyanın.

Rengarenk kelebekler, kuşlar, keçiler, atlar ve birçok canlıyı seyrederek doğanın günlük ritmini keşfedin. Sessizliğin içinde doğanın sesini dinleyin. Günbatımında ışık, gölge ve renklerin değişken anlarını izlerken güneş, sahil, adalar ve Akdeniz’in muhteşem görüntülerini yakalayın.

Babadağ manzaralı, üç tarafı camla kaplı 100 metrekarelik ahşap ve ormanın içindeki açık aktivite alanlarımızda da yoga başta olmak üzere çeşitli fiziksel ve zihinsel disiplinler ile ruh, beden ve zihin temizliğinizin keyfine varın.

Babakamp
Şehir
Muğla
Toplam ilan Sayısı
0