Gençken çalış, hayata çabuk alış!

İLK ODAK EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET LTD ŞTİ

1998 yılında Yabancı Dil Kursu ve Tercüme bürosu olarak Kütahya’da faaliyet göstermeye başlayan kurumumuz, 2001 yılında hizmetlerini İstanbul’da sürdürmeye devam etmiştir.


Bireysel ve Kurumsal Yabancı Dil Eğitimlerinde 1.000’in üzerinde firmaya, firma içi mesleki ve yabancı dil eğitimler verilmiştir. Kurumumuz KOSGEB tedarikçi firmalar envanterinde bulunması sebebiyle çoğunlukla KOBİ’lere olmak üzere, belediyeler, STK’lar dâhil birçok konuda kamu ve özel kurumlara eğitim programları düzenlemiştir.

2005 yılı itibariyle, yabancı dil eğitimlerinin yanı sıra Avrupa Birliği, Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, UNDP, UNESCO gibi uluslararası kurumlara ve İŞKUR, KOSGEB, DPT, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım Bakanlığı vb. gibi ulusal kurumlara kredi, hibe ve proje bazlı çalışmaları başarı ile tamamlamıştır. Ayrıca, mesleki eğitimler üzerine çalışmalarda da bulunmaya başlayan kurumumuz, 2003 yılından itibaren aşağıda referanslar bölümünde belirtilmiş olan Teknik Mesleki Eğitim programlarında Türkiye genelinde 50.000 öğrenciye eğitim vermiş ve bu eğitilenlerin tamamına yakının istihdamını gerçekleştirmiştir.

2013 yılı itibariyle de aktif olarak 5000 öğrenciye farklı illerde Teknik Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimleri, Eğiticinin Eğitimi verilmeye devam edilmektedir. Aynı zamanda kurumumuz; Birçok özel kuruluş, TOBB’a bağlı Ticaret Sanayi Odaları ile çalışmalarına da 2003 yılından beri devam etmektedir.

İLK ODAK EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET LTD ŞTİ
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Sektör
Akademik
Toplam ilan Sayısı
0