Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Kuşadası Otel İşletmeleri Aş.

Kuşadası Otel İşletmeleri A.Ş ; 1995 yılından itibaren sizlerin desteğiyle sektörün öncüsü olmaya çalışmış, Türkiye’nin tatil denildiğinde ilk akla gelen bölgelerinde ki ekonomik, modern, ve farklı konseptlerden oluşmuş tesisleriyle önemli bir marka konumuna yükselmiştir. Kuruluşundan bu güne izlediği doğru ve dürüst hizmet politikaları, yurtiçi turizmindeki büyük yatırımlarıyla günden güne büyüyerek yoluna devam etmektedir. Üyeleri ve tecrübeli geniş çalışan kadrosuyla ‘KUŞADASI OTEL İŞLETMELERİ’ bünyesinde var olan tesislerde farklı ülkelerden uluslararası acente bağlantılarıyla çalışılmaktadır.

Müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Kuşadası Otel İşletmeleri A.Ş tecrübeli çalışanları, bu ilke doğrultusunda isteklerinizin tümünü karşılamak ve sizlere unutulmayacak bir tatil tecrübesi yaşatmak için gerekli tüm hazırlıkları yapmaya her zaman her saat devam etmektedir.

Türkiye genelindeki tesisleriyle adından söz ettiren ‘Kuşadası Otel İşletmeleri’ bünyesinde şuan yapımı devam etmekte olan Yalova Thermal Palace ve Laguna Thermal Resort Spa ile beraber faaliyet gösteren Kuşadası’nda HLC, Kütahya Emet’te Emet Thermal Resort&Spa, Bodrum’da Mio Bionco tesisleri bulunmaktadır. Türkiye’de termal tesis işletmesi, otelcilik, devre mülk ve devre tatil hizmetleri konusunda zirveye ulaşmak isteyen ‘Karaderili Group’ devamlı gelişip yatırımlarına devam ederek yurtiçi ve yurtdışı pazarındaki konumunu korumayı amaçlıyor.

Hizmet ve kalite planlamasında her zaman sizlerin görüşleri ışığında yol alan ‘Kuşadası Otel İşletmeleri A.Ş' sektörel başarısının temelinde müşterilerine verdiği önem ve değer yatmaktadır.

Kuşadası Otel İşletmeleri Aş.
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
0