Gençken çalış, hayata çabuk alış!

M&T GERİ DÖNÜŞÜM SAN. TİC.

HAKKIMIZDA

Geri dönüşümün en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkan firmamız; tüm çalışanları ile kenetlenmiş bir aile anlayışı içinde doğru ve dürüst olmaktan taviz vermeden büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Firmamız kadrosu, çağdaş çalışma alanları ve her geçen gün genişleyen modern makine parkıyla sektörünün en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, rekabetin sürekli arttığı günümüz pazar ortamında, kuruluşların ilk politikası, müşterilerine kalite güvencesi vermek olduğu bilincini benimsedik.

 

Kalite, güven ve titizlik anlayışıyla birlikte en son teknolojik imkanları da kullanmak gerekir. Pazardaki rekabet koşulları, müşteri memnuniyetinin de uzun dönemli bir yatırım olgusu olduğunu göstermiştir. Firmamız parçalayıcı, kırıcı, ayrıştırıcı, kesici makineler ve geri dönüşüm sistemleri üzerinde yoğunlaşarak çevre duyarlılığı ile ilgili sektörlere hizmet vermektedir. Ürettiğimiz geri dönüşüm sistemleri ve makineleri aracılığıyla atıklarınızın bertarafını kolaylaştırıp, daha tutarlı bir hacim elde etmek ve yeniden kullanılması için daha yenilikçi çözümler ile çevre kuralları dahilinde üzerimize düşeni yapmaktayız.

Misyonumuz

Temel misyonumuz, hızla ve yenilenerek gelişen dünya ve ülkemiz üretim zincirinin kopmaz bir parçası olmaktır. Firmamızın felsefesi hatasız iş ve müşteri memnuniyeti merkezine odaklanmıştır. Bu hedefe, yeni çalışmalara ve tekniklere imza atıp, dünya teknolojilerini sürekli takip ve transfer ederek ulaşıyoruz. Uzun yılların deneyimleri ve birikimleri sonucu elde ettiğimiz profesyonel yaklaşım firmamızın ayırt edici temel nitelikleri arasındadır. Gelinen noktada MT ailesi adı, kaliteli ürünler, müşteri merkezli pazarlama, hatasız iş, sürekli servis ve kesintisiz gelişme ile birlikte anılmaktadır.

Vizyonumuz

Geri dönüşüm sektöründe dünya standartlarını yakalayarak, hız, kalite ve kesintisiz gelişim ihtiyacına yanıt olup, bu alandaki boşluğu doldurmaktır. Nitelikli insan kaynağı ile üründe ve hizmette kaliteyi öncüleyen; sektörde en hızlı büyüyen ve uluslararası rekabette güçlü bir firma oluşturmaktır. Sürekli gelişim bilinciyle , kaliteli ve verimli üretim anlayışını, kuruluş çalışanları ve müşterilerine benimseten yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlayan sektöründe lider bir kuruluş olmaktır.

M&T GERİ DÖNÜŞÜM SAN. TİC.
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0