Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Masmaschinen

Her türlü Üniversal ve CNC tezgâhlarının Alım – Satım, İthalat – İhracatı konularında hizmet vermek üzere oluşturduğumuz MAS MAKINE SAN VE DIS TIC LTD STI ,  konusunda uzman ekibi ile artık sektörünün lider kuruluşları arasına girmiştir.

Almanya, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde bulunan sanayicilere destek vermekte ve deneyimli kadromuz ile makine seçiminde müşterilerimize yardımcı olmaya devam etmekteyiz.

Yerli ve Yabancı Tezgâh veya standart ürün satma hizmetlerinin yansıra, müşterilerimizin üretim problemlerine de çözümler getirmekteyiz.

MAS MAKINE SAN VE DIS TIC LTD STI  firmasının hizmet yelpazesinde:

Isıl işlem fırınları (Vakum–Kamaralı–İndüksiyon–Bantlı), Komple Hatlar, Talaşlı İmalat Makineleri, Sac İşleme makineleri, Tezgâh Takımları, Yedek Parçaları ve Aksesuarları bulunmaktadır.

Bunun yansıra, yabancı yatırımcılara çözüm ortaklığı sunmaktayız. Yurt dışında imalat sektörüne katkılar sağlamak amacıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kuruluşundan bu yana teknolojinin güçlü bir takipçisi olan ve imalatıyla teknoloji üretimine direkt katkıda bulunan firmamız, yurt dışından destek konusunda da büyük adımlar atmıştır:

Yurt dişi isleriniz ile ilgili veya ithalat işlemlerinizde danışmanlık hizmeti almanızda yardımcı oluyoruz.

Ayrıca  sadece tek bir tezgâhtan, komple tesis, üretim hattı ve fabrikaya kadar olan işletmelerinizi satmak istediğinizde lütfen bizi arayınız…

Bir tesis kurmak istiyor ve işin içinden çıkamıyorsanız:

  • Anahtar teslim tesisinizi kurabiliriz
  • Size özel çözümler üretebiliriz
  • Her türlü tezgah veya makinenin eğitimini verebiliriz

 

Çünkü biz MAS MAKINE SAN VE DIS TIC LTD STI   olarak, Almanya ve Diğer Avrupa Ülkeler bazında Makine Sanayi Haritasını çok iyi biliyoruz.

VİZYONUMUZ, gelişen ve değişen dünya şartlarında, insan ve çevre bilinci ile “kaliteli ürün ve hizmet” sunmaktır,

MİSYONUMUZ, müşterilerimize kalıcı ve kesin çözüm üretmektir.

KALİTE POLİTİKAMIZ, teknik destek, satış sonrası eğitim ve kalitenin, şirketimiz için ulaşılan ve korunan bir düzey olarak değil, yenilenen ve geliştirilen bir hizmet olarak yaygınlaştırılmasıdır.

 

MAS MAKINE olarak 30 yıldan beri hizmet verdiğimiz İstanbul’dan sonra, şimdi de MAS MAKINE SAN VE DIS TIC LTD STI  olarak Almanya’da, siz değerli müşterilerimizle birlikte, gelecek için önemli ve stratejik adımlar atmak üzere hizmetinizdeyiz…

Masmaschinen
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0