Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Matafora Denizcilik

MATAFORA DENİZCİLİK

Matafora Denizcilik Gemi Personelleri ve Aracılık Hizmetleri sektöre kalifiye eleman yetiştirmesi ve bünyesinde yetiştirmiş olduğu bu elemanlara en uygun iş imkanını sunarak, sektördeki kalitesini ve öncülüğünü bir çok kez ispatlamıştır.


Matafora Denizcilik tecrübeyle ve sektörde kendilerine iş imkanı sağladığı binlerce “Gemi Adamı”nın guruyla, sektöre liderlik etme hususunda çok önemli adımlar atmıştır.


Vizyon olarak Uluslararası Denizlerde Türk gemicisinin layık olduğu konuma gelmesini hedefleyen Matafora Denizcilik kaliteyi kendine misyon edinerek bu sektöre daha uzun yıllar hizmet etmek ve bu sektöre katılmak isteyen kaliteden, dürüstlükten ve çalışma azminden ödün vermeyen siz ‘Gemi Adamı ‘Adayı arkadaşlara en imkanları sunarak yoluna, tecrübesine tecrübe katarak devam edecektir. Denizcilik sektöründe hizmet veren firmamız esasen gemilere ve denizcilik hizmet alanında istihdam edilen ve edilecek olan personelin yetiştirilmesi,belgelendirilmesi,istihdamı, alanında hizmet vermektedir.

Matafora Denizcilik
Şehir
İstanbul
Toplam ilan Sayısı
0