Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Pinokyo Ajans Cast Productions

P.M.C. Model Cast Ajans & Productions Cast (oyuncu), manken, fotomodel, fuar, stant host veya hostesi anlamında on dört yılı aşkın bir zamandır emek veren ajansımızın birçok dizi sinema klip reklam fuar ve organizasyon kataloglarda çekimlerinde imzası bulunmaktadır.

P.M.C. Model Cast Ajans & Productions işletmecisi olan Özgür ARPACI uzun zaman tv sektörüne emek vermiş Elektronik Haberleşme mezunu olmakla birlikte hem okullu hem alaylı olarak reji anakumanda, program yapım ve sunum,tonmaster, switcher, reji yönetmenligi, TRT baş mühendis ve reji yönetmenlerinden egitim almış iş disiplinine inanan bir işletmecidir.

P.M.C. Model Cast Ajans & Productions olarak birçok projeye imza atmasının yanı sıra İ.K.S. Filmcilik adına Kimsesiz çocuklarla ilgili 2006 da yapılan başrollerini: Perihan Savaş, Aykut Oray, Metin Çekmez, Tulu Çizgen,Merih Akalın, Erol Alpsoykan, Münir Kutluğ, Neriman Ugur, Yıldız Asyalı,Hakan Eratik,Damla Sönmez, Selen Öztürk,Ebru Agrılı, Ceyhun Fersoy,Volga Sorgu, Murat Eken, Halil İbrahim Aras’ın oynadıgı “ŞARKILAR SUSMASIN” isimli bir projenin uygulayıcı yapımcılıgını da başarıyla gerçekleştirmiştir.

P.M.C. Model Cast Ajans & Productions olarak uzun yıllardır televizyon sektöründe emek vermiş ve bir çok projeye oyuncuların katılımı ve profesyonellik anlayışıyla birlikte imza atmış bir kurumdur. Akabinde bu yaklaşımını fuar hostesliği, manken,fotomodel olarakta elit bir portföy oluşturmuş ve birçok firmanın ihtiyacına cevap vermiştir. Manken, fotomodel,oyuncu,fuar hostesliği branşlarında bünyesinde bütün şehirlerde ( İstanbul, İzmir, Antalya, Anraka, Adana, Mersin, Bursa, Eskişehir, Konya, Antep …… basta olmak üzere ) yüzlerce elit profosyonel portföye sahiptir ve dizi,sinema,klip,reklam,fuar hostesliği,ekspozisyon katalog, defile çalışmalarında bir çok kişiye iş olanağı sağlamıştır.

P.M.C. Ajans olarak beşbini aşkın geniş kadromuz bünyesinde diz i, sinema, klip, reklam, projelerinde, oynamış deneyimli degerli bir bayan, erkek ve çocuk, tiyatrocu ekibimiz bulunmaktadır. Bu ekip duruşu oyun gücü ve performansı açısından başrol ve yan karakter olarak degerlendi rebilecegimiz bir kadrodur. Ekibimizde daha önce tiyatro deneyimi olmamasına ragmen setlerde tecrübe ve deneyim kazanmış diyaloglu, bağlantılı işlere yönlendirdigimiz bizi bu baglamda her zaman hazır güvendigimiz bir alt kadromuz bulunmaktadır. Çalıştıgımız projelerin formatı geregi özelikle dönem ve aksiyon filmlerinde çalıştıgımız özellikli simalarımızda zenci,bodygard, model,standartlarında bay ve bayan oyuncu, özel tip kadromuz azımsanmayacak kadar genişlemiştir. Ajansımızın çalışma yelpazesinde manken ve fotomdellerle fuar,stant, hosteligi, tanıtım, katalog ve reklam çalışmaları yaptıgımızdan dolayı iyi ve kaliteli bayan ve erkek, yerli yabancı model portföyümüz bulunmaktadır. Organizasyonlar ve klip projelerinde yer almak için LatinAmerikan, hiphop, modern, dansçılarımız çiftli ve tekli guruplar ve istenilen grup oluşturabilecek şekilde her zaman kadromuzda bulunmaktadır. Önemli organizasyon ve aksiyon sahnelerinde degerlendirilmek üzere uzakdogu sporlarıyla ilgilenen profesyonel elemanlar gerektiğinde yönlendirilmek üzere Pinokyo ajans kadrosunda her zaman hazır bulunmaktadır. Hali hazırda bu oyuncu-sporcu kadromuzdaki elemanlar aikido capoera, tekvando, karete vs. dallarında egitim almış sporculardır. Yapım firmalarının özel projeleri ile ilgili ; cast prodüktörlerimiz öncelikli çalışmalar yaparak projeye verimli olabilecek en iyi cast, manken,fotomodel,özellikli tiplerin natiflerini çogaltmaktadırlar.

Pinokyo Ajans Cast Productions
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Sektör
Ajans
Toplam ilan Sayısı
0