Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Sahra Kozmetik

EBAY BİLİŞİM ULUSLARARASI TİCARET ŞİRKETİ
Vizyon ve Misyonumuz

5 seneyi aşkın tecrübemizle, her yaştan ve her kesimden tüketiciye hitap eden kozmetik ve bakım markalarımız ile sektörüne öncülük eden yerli firmaların başında gelmek. Tüketicilerimizi, kategorisinde LiderYenilikçi ve Muadili olmayan markalarımızın kaliteli ürünleri ile buluşturarak hayatlarını kolaylaştırmak en öncelikli hedefimiz.

Ne Yapıyoruz?

Kozmetik, güzellik ve profesyonel saç ürünleri alanında yeni teknolojiler ile uluslararası standartlara uygun ürünlerin üretimini yapıyoruz. Türkiye'nin 7 bölgesi ve 81 iline yayılan geniş satış ve dağıtım organizasyonumuz ile hem kendi ürettiğimiz ürünlerin hem de birçok uluslararası markanın Türkiye'deki münhasır pazarlama, satış ve dağıtım faaliyetlerini sürdürüyoruz. Romanya’ya bağlı ortaklığımız ile aralarında Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin de bulunduğu toplam 20’den fazla ülkeye hem kendi markalarımızın hem de private label ürünlerimizin ihracatını yapıyoruz.

Nasıl Yapıyoruz?

Yılda 40 milyon adetin üstünde üretim yapan 6.000 m2’lik alanda kurulu Adana Yüreğir üretim tesisimizde, ekipman ve hammadde bazında yeni teknolojileri takip ederek; şampuan, yağ, krem,maske,yüz serumları, deterjan gibi tüm likit ve yarı likit ürün gruplarını, ağda, saç boyası, parfüm ve deodorant gibi ürünlerin tamamını üretiyoruz.

Sahra Kozmetik
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0