Gençken çalış, hayata çabuk alış!

MİSGFED - GENEL BAŞVURU

İş Tanımı

Bu ilan, Marmara İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu - MİSGFED “Genel Başvuru” ilanıdır. Belirli bir pozisyona yönelik yayınlanmamıştır.

Marmara İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu- MİSGFED, ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği alanında kurulmuş ilk bölgesel federasyondur.

İş sağlığı ve Güvenliği yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki önemli gelişmelerden biri de İSG STK’larının faaliyet alanları ve sayılarındaki artıştır. Bir taraftan İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerimizin yanında ülkemizin pek çok noktasında il bazlı yapılanmalar hızla oluşurken, diğer yanda mesleki uzmanlığa dayalı derneklerimiz kurulmaya başlamıştır. Derneklerimizin bir kısmı çalışan dernekleri, bir kısmı işveren dernekleri, diğer bir kısmı ise karma derneklerdir.

Sektördeki gelişim ve değişimle birlikte sayıları hızla artan ve geniş bir coğrafyaya dağılmış İSG Derneklerimizin  bir araya gelerek ortak paydalarında yer alan konularda birlikte çalışmaları da süreç içerisinde kaçınılmaz bir hal almıştır. Bu amaçla 13 Mayıs 2017 de İstanbul’da ülke genelinde kurulmuş İSG STK’ları bir araya gelerek birliktelik modelleri ve süreçlerini tartışmış, toplantı sonucunda en doğru birliktelik modelinin ilk aşamada PLATFORM olması hususunda fikir birliğine varılmıştır. Platformların temel hedeflerinin de orta ve uzun vadede  dernek-federasyon-konfederasyon yapılanma süreci olması benimsenmiştir.

Bu düşünceden hareketle, ülke genelinde çalışma pratiği ve verimliliği de göz önüne alınarak, bölgesel İş Sağlığı ve Güvenliği Platformlarının kurulmasına karar verilmiş ve sırasıyla Ege İSG Platformu, Marmara İSG Platformu ve Anadolu İSG  platformları kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. 6331 sayılı yasanın bazı hükümlerinin ertelenmesinin önlenmesi ile ilgili Türkiye Büyük Milet Meclisi çalışması başta olmak üzere pek çok konuda önemli çalışmalar yapılmıştır.

Marmara İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu tüzüğünde yer alan amaçları doğrultusunda, ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği alanına her türlü katkıyı sağlamak için, üslendiği misyonu yerine getirmek amacıyla  çalışmalarına devam etmektedir.

Kurumumuz bünyesinde mevcut ve/veya oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere genel başvuruları kabul etmekteyiz. Başvurularınızda lütfen ilgilendiğiniz bölüm ve pozisyonu ön yazıyla belirtiniz. Genel başvuru ilanına yapılan başvurular veri tabanında saklı tutulacak nitelik ve yetkinliklerinize göre ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER - ÖN MUHASEBE – YÖNETİCİ ASİSTANI – EĞİTİM VE ORGANİZASYON KOORDİNATÖRLERİ arayışımız devam etmektedir.

 Kurumumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

 

Genel Nitelikler

  • Lise/Üniversite mezunu
  • MS Ofice programlarına hakim

  • Analitik düşünme, güçlü iletişim ve koordinasyon becerilerine sahip

  • Yeniliklere ve gelişime açık

  • Sektörün yapısına ve esnekliğine ayak uydurabilen

  • Federasyonu iyi bir şekilde temsil edebilecek yetkinlikte olan

Çalışma Şekli
Tam Zamanlı
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Eğitim Durumu
Lise, Üniversite Mezun
Güncelleme
22.11.2018
Yayınlama
09.10.2018
İlan No
40225
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Firma
MİSGFED İktisadi İşletmesi
İlan No
40225
Görüntüleme
1858
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...