Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Tüm İllerden Part Time Temsilciler

İş Tanımı

Projemiz içinOtobank projesinde sizde olun, bizimle çalışmak ister misiniz? 


Görev Tanımları
Otobank Sektörü içinde veya irtibatı, bağlantısı olan kişi yada kurumlarla irtibata geçmek onlara OTOBANK’ı ve imkanlarını tanıtmak. 

OTOBANK’ın kara, deniz, hava ve demiryolu trafiğinde bulunan taşıtların alım, satım, kiralama, servis imkanlarını ve tanıtımlarını yapan bir web sitesi olduğunu kişi ve kurumlara tanıtmak. 

OTOBANK Kategori, Hizmet alanları ve içindeki Hizmet tiplerini çok iyi seviyede bilip yakınındaki işletmelerle ilişkilendirip irtibata geçmek, Görev tanımı ve dışında yapılan değerlendirme, görüş, öneri, sorun ve tespit edilen ihtiyaçların Kategori, Hizmet Alanı ve Hizmet Tiplerini, değerlendirmelerini sunmak, rapor etmek. 

Bu sektörlerin içinde olan ve söz konusu taşıtlarla iş yapan, gelirlerini onlar üzerinden iş yaparak kazanan bulunduğu bölgedeki işletmeleri tanımak ve bütün Türkiye’ ye tanıtmak için OTOBANK’ ın kurulduğunu kişi ve kurumlara anlatmak. 
Söz konusu taşıtların ihtiyaçlarını ihtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaştırmanın bir yolu OTOBANK olduğuna önce inanmak sonrada inandırmak.

Kısaca İş tanımınız: İnternet sitemize otomotiv sektöründe faaliyet gösteren her türlü firmanın kaydının oluşturmasını sağlayarak üyelik paketlerimizin satışını gerçekleştirmek.

*Ücretlendirme oranlarını %50 olarak yeniden değerlendirilmiştir. 2014 yılı Ağustos ayı sonuna kadar bu oran ödemesi yapılacaktır. 

Saha çalışması, pazarlama temsilcisi olarak düşünenlere, kararsız kalanlara bir fırsat olarak ve kararında olumlu olarak firmamızla çalışmaya karar veren siz çok değerli arkadaşlarımıza destek için oranlarımız yeniden  gözden geçirilmiştir.

Sizleri aramızda görmekten gurur duyuyoruz. 

Genel Nitelikler

  • Otomotiv sektöründe part time veya tam gün çalışabilecek genç, 
  • Dinamik, ikna kabiliyeti yüksek Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerinde yaşayan bay veya bayan pazarlama uzmanlarına, yada pazarlamada yetenekli, kendine güvenen personele ihtiyaç vardır. 
  • Yetenekli ve bilgili, otomotiv sektörünü seven öğrecileri aramıza bekliyoruz. 
En kısa zamanda sizi arayacağız.
Çalışma Şekli
Yarı Zamanlı, Freelance, Stajyer, Saatlik, Proje Bazlı
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Maaş
Değişken
Eğitim Durumu
Öğrenci veya Mezun
Güncelleme
09.04.2014
Yayınlama
08.02.2014
İlan No
14198
Şehir
Tüm İller,Tüm İller
Firma
OTOBANK
İlan No
14198
Görüntüleme
5893
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...