Gençken çalış, hayata çabuk alış!

P.M.C Model Cast Ajans'ımıza Yeni Yetenek ve Yüzler Arıyoruz

İş Tanımı

Medya sektöründe onbeş yıldır reklam model cast ajans prodüksiyon olarak faaliyette bulunan firmamızın aşağıdaki kriter ve klasmanda yeni yüzleri yetenekleri değerlendirecektir.

Oyuncu, yerli yabanci manken, fotomodel, hostes , yardımcı oyuncularımızı Dizi, sinema, klip, reklam, katalog, fuar ve stant hostesi , defile event , açılış film galası vs organizasyonlarda değerlendirerek bay bayan adayların maddi ve manevi olarak kariyer kazandırmalarını sağlamaktayız.

Aynı zamanda bulundukları branşta ve medya sektöründe kariyer sahibi olmalarında önlerini açmaktayız.sistemde 7’den 70’e bay bayan çocuk yaşlı olsun herkesi deneyim eğitim yaş klasman ve fiziki özelliklerine göre uygun projelerde değerlendirerek onları gereken şekilde yönlenmelerine yardımcı olmaktayız.

Özellikle televizyon sektöründe yeri ve ağırlığı olan markalaşmış ajansımızda çalışan personeller P.M.C. Ajans ayrıcalığını yaşayacaklardır. Aday seçim ve yönlendirilmelerinde profesyonel kişisel idari sitemiyle çalışılmaktadır. Yani her aday kendi konumunda ayrı ayrı değerlendirilmektedir. Ajans kaydı olan manken fotomodeller oyuncu ve hosteslerin tanıtımı prezantasyonu için özellikle baskı katalogları ,özel cd ,tanıtım videoları (oyuncuların oynadığı proje videoları,mankenlerin ekspozisyonları…vs) ve web sitesi, çalışılan firma yapım veya organizasyonlara iletilmektedir.Bu tanıtım çalışmaları her üç ayda bir güncellenmektedir.

NOT: Değerlendireceğimiz yerli yabancı manken model , fotomodel hostes aday bay bayan çocuk yaşlı yaş ve deneyim ne olursa olsun bütün gelen cv’ler değerlendirilmeye alınacaktır.Kişiler projelere onaylanmaları dahilinde ek bilgi P.M.C. Model Cast Ajans tarafından adaya ivedi bir şekilde ulaştırılacaktır.

Genel Nitelikler

OYUNCU CAST : Ajansın çalışmalarına ( dizi sinema klip reklam fuar event konser defile yapım tanıtım ) oyuncularımızın diyaloglu, bağlantılı, başrol veya yan karakter olarak projelere dahil olmaları için daha önceden set veya stüdyo (kamera) deneyimleri veya gösteri sanatları tiyatro eğitimli ve deneyimleri olmaları öncelikli tercih sebebimizdir.

FUAR STANT HOSTESİ : Hosteslerin adaylarının herhangi bir deneyimi olmaksızın başvurmalarında sakınca yoktur . Ama tercihen fizikleri düzgün,deneyimli olmaları veya yabancı dil eğitimli olmaları daha olur .

YARDIMCI OYUNCU ; Doğuştan yetenekliyim ama deneyimsizim diyorsanız başarabilirim diyorsanız sizin için de fırsat veriyoruz.(oyuncu adaylarımızın başvuruları doğrultusunda projelerimizde değerlendirilecek olan bay bayan yeni yüz ve yeteneklerin ajansın verdiği yer ve zamanda istenilen kıyafetleriyle hali hazırda servis yerinde beklemeleri yani zaman ve kostüm konusunda hassas olmaları gerekmektedir. 

Herhangi bir projede yapım bazında veya ajans olarak katıldığımız dizi sinema klip reklam filmi fuar veya organizasyonda değerlendirilmeleri durumunda özellikle zaman konusunda disiplinli olmaları gerekmektedir. 

Deneyimli deneyimsiz oyuncu( unlu – yarı ünlü – no name – tiyatrocu veya yetenekli), manken(daha önce defile podyum ekspozisyon deneyimi olan ), fotomodel ( fotoğrafçı workshoplarında bulunmuş , firma marka kataloglarında yer almış veya hobi olarak foto çekimlerde bulunmuş fotojenik , yetenekli fiziği yüzü düzgün), hostes ( tercihen deneyimli ve dil bilen ) , danscı(kendi katlogorisinde yii dans edebilen veya ritm duygusu olan amatör ), özel tip( rastalı melez siyahi aşırı sarışın cüce iri yarı farklı kişisel özellikleri olan ), animatör( Show yapabilen veya jonklör tahta bacak alevbaz akrobat … ) , sporcu ( uzak doğu sporları , eksterm sporlar her türlü spor …) arayışlarımız herdaim mevcuttur.

Çalışma Şekli
Tam Zamanlı, Yarı Zamanlı, Freelance, Stajyer, Gönüllü, Fark etmez, Günlük, Saatlik, Proje Bazlı, Dönemsel
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Eğitim Durumu
Öğrenci veya Mezun
Güncelleme
14.03.2016
Yayınlama
15.01.2016
İlan No
26919
Şehir
Tüm İller,Adana,Adıyaman,Afyon,Afyonkarahisar,Ağrı,Aksaray,Amasya,Ankara,Antalya,Ardahan,Artvin,Aydın,Balıkesir,Bartın,Batman,Bayburt,Bilecik,Bingöl,Bitlis,Bolu,Burdur,Bursa,Çanakkale,Çankırı,Çorum,Denizli,Diğer,Diyarbakır,Düzce,Edirne,Elazığ,Erzincan,Erzurum,Eskişehir,Gaziantep,Giresun,Gümüşhane,Hakkari,Hatay,Iğdır,Isparta,İçel,İstanbul(Anadolu),İstanbul(Avrupa),İzmir,Kahramanmaraş,Karabük,Karaman,Kars,Kastamonu,Kayseri,Kıbrıs,Kırıkkale,Kırklareli,Kırşehir,Kilis,Kocaeli,Konya,Kütahya,Malatya,Manisa,Mardin,Mersin,Muğla,Muş,Nevşehir,Niğde,Ordu,Osmaniye,Rize,Sakarya,Samsun,Siirt,Sinop,Sivas,Şanlıurfa,Şırnak,Tekirdağ,Tokat,Trabzon,Tunceli,Tüm İller,Uşak,Van,Yalova,Yozgat,Zonguldak
Firma
Pinokyo Ajans Cast Productions
İlan No
26919
Görüntüleme
3796
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...