Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Analiz Sentez Karlılık, Büyüme ve Sistem Geliştirme Projeleri Tic. Ltd. Şti.

Analiz Sentez Yönetim Danışmanlık Ltd. kendi özgün yöntem ve yaklaşımlarını geliştirmiş bir firmadır. Artık adı sıklıkla duyulan Çalıştay yönteminin, sadece marka sahibi değil; bu tekniğin geliştiricisi ve ustasıdır. Analiz Sentez, çalışanların düşüncelerini, firmalardaki gerçek önceliklilere yöneltmekte uzmandır. Çalıştaylarla işleyişte yaşanan eksiklik ve aksaklıkların en yapıcı şekilde ortaya konulmasını; zihinlerde uçuşan, bir araya gelemeyen, kimi zaman anlaşmazlıklara neden olan çözüm ve önerilerin de sentezlenmesini sağlar. Çalıştaylar sonucunda belirginleşen öncelikli projelerin, danışmanlık desteğimizle günlük çalışmaların doğal bir parçası haline gelmesini ve bu çalışmaların istenen sonuçları üretmesini sağlamaktadır.

Analiz Sentez sonuç odaklı yönetim danışmanlık projeleri yürütür. Sistem analizi yapmak, karmaşık problemleri sade ve anlaşılır şekilde sunmanın ötesinde, problemlere çözümler üretilmesini ve bunların hayata geçmesine destek olur. Türkiye'deki önemli, sektöründe önder firmalarla çalışmış, fayda üretmiş ve üretmekte olan bir firmadır.

Temel çalışma ilkemiz 'söz verdiğinden fazlasını yap', 'değişimi ölçülebilen sonuçlarda göstermek', 'Türk iş hayatında yönetim danışmanlık yaklaşım ve anlayışını değiştirmek', 'öncelikli sorunlarla ilgili kalıcı çözüm üretmek amacımız'dır. Müşterilerimize yapılanları abartmadan, sade ve açık olarak anlatırız. Rapor ve sunumlarımızda yaptığımız işe duyduğumuz sevgi ve saygıyı gösteririz.

Analiz Sentez Yönetim Danışmanlık firması öğrenme ve gelişme hırsı ile dolu, genç ve iddialı arkadaşlarla tanışmak için unisbul.com sitesinde iş ilanı oluşturmuştur. Normalde insanlar sadece yaşamın gereği için çalışırlar, ancak bizim için başarma ihtiyacı ve motivasyonu bizim en önemli besinimizdir.

Analiz Sentez Karlılık, Büyüme ve Sistem Geliştirme Projeleri Tic. Ltd. Şti.
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
0