Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Can Atar sigorta

Sigorta sektörünün her dalında geniş bilgi ve deneyime sahip olan şirketimiz, sigortacılık sektörünün en iyi şirketleri ile seviyeli ancak güvene dayalı bir o kadar da uzun yıllar sürecek işbirliği ortamında, siz değerli müşterilerin bireysel ve kurumsal sigorta ihtiyaçlarına; yerinde ve doğru ürünleri bulmak ve uygulamak konusunda her zaman göreve hazır konumdadır.

Kurulduğu günden itibaren; sektörde emin adımlarla ilerleyerek müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarına hızlı ve akılcı çözümler getirmek ve güvenilir hizmet yelpazesini daha da genişletmek amacıyla “Bireysel ve Kurumsal Sigortacılık” alanında adından uzun yıllardır söz ettirmektedir.

Şirketimiz, bireysel ve kurumsal müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere Elementer, Sağlık, Bireysel Emeklilik, Hayat ve Tarım sigortaları branşlarında hizmet vermektedir.

Profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren ve çalıştığı sigorta şirketleri ile sağlam ilişkiler kuran şirketimiz kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı ile standart çözümler sunmak yerine, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen en uygun natifleri sunarak farklılığını ortaya koymaktadır. Uygulamada çıkan problemlerde müşteri hakkını gözeterek, çözümler sunarak yaygın bilgi paylaşımı ve tecrübesi neticesinde müşterilerinin avantajına olabilecek gelişmelerden süratle kendilerini haberdar edip, faydalandırmaktadır.

Şirketimiz çalıştığı Sigorta Şirketleri ile geliştirdiği işbirliği neticesinde, bireylere ve kurumlara fiyat ve teminat kapsamı açısından en uygun sigorta çözümlerini sunmakta rekabet üstünlüğüne sahip bulunmaktadır.

Can-Atar Sigorta kuruluşundan bu yana edindiği tecrübenin yanı sıra; uzman kadrosuyla birlikte, oluşturduğu ekip ruhuyla siz değerli müşterilerine minimum fiyatlar ile maksimum teminatları kazandırmanın temel prensiplerinden uzaklaşmadan 8.000 e yakın  kurumsal ve bireysel müşterisine vermiş olduğu hizmetten güç alarak, kendisini sürekli yenileyerek sizlere daha iyi hizmet verme çabasındadır.

Can Atar sigorta
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0