Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Davul Gıda ve Eğlence Yatırımları A.Ş.

Gerçek Napoliten Pizza Birliği (Associazione Verace Pizza Napoletana, AVPN) Napoli’de kurulan ve kâr amacı gütmeyen bir kurumdur. Misyonu tüm dünyada gerçek Napoliten Pizza’nın (Vera Pizza Napoletana) standartlarını belirlemek ve korumaktır. Titiz inceleme süreci ardından Nappo, Türkiye’de kurum tarafından sertifikalanan ilk ve tek pizza restoranı olmuştur.

Nappo, Napoli'deki gerçek Vera pizza mirasını New York'un en yeni popüler pub trendleriyle birleştiren “Fine Casual” konseptine odaklanan bir gastropub projesidir. Güzel müzik, sosyalleşme ve aynı zamanda en kaliteli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarırken, harika bir yemek deneyimi yaşamak için ideal bir yerdir.

“Dürüst Yemek” Nappo'nun sloganı olup, seçici müşteriye mevcut en iyi seçilmiş, taze ve dondurulmamış malzemeleri sunar.

Stefano Ferrara odun ateşlemeli fırında eşsiz lezzetler yaratmak için İtalya'dan AVPN Sertifikalı Tipo 00 unu ve San Marzano domatesleri ithal edilmektedir.

Tıpkı duvarlarımızda yazan “Mükemmel margherita her zaman kusurludur.” sloganı gibi, pizzalarımızdaki her küçük kusurdan gurur duyuyoruz.


Davul Gıda ve Eğlence Yatırımları A.Ş.
Şehir
İzmir
Toplam ilan Sayısı
0