Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Tat İlaç Anonim Şirketi

TAT İLAÇ olarak insan sağlığını koruyucu ve destekleyici ürünlerle toplumsal yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen bir markayız. Üretimini gerçekleştirdiğimiz bütün ürünlerde kalite standartlarını en yükseğe taşırken fiyatları makul seviyelerde tutmayı ve yenilikçi çözümlerle tüketici ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyoruz. ‘Sağlık Zenginliktir’ yaklaşımıyla ilaç ve takviye edici gıda üretiminde uluslararası standartlarda üretim ve dağıtım hedeflerine ulaşmayı amaçlıyoruz. Bilimsel verileri kullanırken personel kalitesi ve teknolojik altyapısı sayesinde fark yaratan bir markaya dönüşme idealimizi sürdürüyoruz. Klinik araştırmalar, laboratuvar deneyleri ve profesyonel yaklaşımla üretim süreçlerini tamamlıyoruz.

Misyonumuz

İnsan sağlığını önemseyen bakış açımızla yenilikleri takip eden, güveni önceleyen ve ürün kalitesiyle daima daha iyi yaşam kalitesi ve çözümler üreten bir marka olarak cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Vizyonumuz

Üretim süreçlerini yenilikçi, kalite odaklı ve profesyonelliğe dayanan yaklaşımımızla en iyi seviyeye taşırken hem ulusal hem de uluslararası seviyede ilaç ve takviye edici ürünlerde markalaşmış bir kuruluş olmak.

Tat İlaç Anonim Şirketi
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0