Gençken çalış, hayata çabuk alış!

VİEV

1993 yılında Ankara Siteler’de kurulan firmamız yaptığı teknolojik makine yatırımları ile üretim ve perakende sektöründe önde gelen kuruluşlar arasına girmiştir. Önceleri ulusal markalara fason üretim yapan firmamız edindiği üretim tecrübesi ile kendi perakende mağaza ağını oluşturmuştur. Yurtiçinde perakende mağazaları bulunan firmamız ayrıca Irak, İran, Azerbaycan, Libya, Moritanya, Almanya gibi toplam 15 ülkeye ihracat yapmaktadır. Türkiye’nin sayılı mobilya markaları arasında yer alan firmamız ticari misyonunun yanı sıra sosyal bir misyon da üstlenerek kârlılığını yatırıma çevirmiştir.

Viev Mobilya, piyasadaki talepleri iyi bir şekilde değerlendiren, kendini sürekli yenileyen, başarıya giden yolun müşteri memnuniyetine dayalı olduğunu bilen ve müşterilerine maksimum faydalar üreten köklü bir kuruluştur. Kaliteli ürün, kaliteli hizmet prensibinden ödün vermeden en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen firmamız 10.000 m² alanda fabrikasyon üretim yapmaktadır. Viev Mobilya, bundan dolayıdır ki ürünlerin tasarım aşamasından nihai tüketiciye ulaşıncaya kadarki geçen tüm sürecin takibini kendi bünyesinde sağlamaktadır. Ürünleri Viev Mobilya üretim tesislerinde üretip, kendi mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Beğendiğiniz ürünleri kendi lojistik depolarından, kendi lojistik ekibi ile evinize teslim ediyor.

Viev Mobilya bayii, bölge bayii, toptancı vb aracılar ile çalışmadığı için beğendiğiniz ürünler kendi üretim tesislerinden evinize ulaşıyor. Bu sayede benzer ürünler ile karşılaştırıldığında en az %30 daha az ödemiş olduğunuz görülmektedir. Viev Mobilya; uygun fiyatlarının yanı sıra üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini sağlamayı başarmıştır. Viev Mobilya üretim tesisleri, mobilya sanayisinin eriştiği en son teknoloji İtalyan ve Alman makineleri ile donatılmıştır. Üretimin her aşamasında kalite kontrolleri, alanında uzman ekip ve ekipmanlar ile hassasiyetle yapılmaktadır. Viev Mobilya üretim maliyetlerini düşürüp tüketicilerin aynı kalitedeki ürünü %30’a varan indirimlerle sahip olmasını sağlayıp, pahalı ürünün kaliteli olmadığını, uygun fiyata daha kaliteli mobilyanın üretebileceğini kanıtlamıştır.

Mobilya sektöründe üretici, bölge bayii ve satış mağazasından oluşan 3 tacir bulunmaktadır. Bu tacirlerin üçü de ticari hayatlarına devam edebilmek için satışı yapılan mobilyalardan en az %10 ile %15 oranında kar elde etmektedir. Dolayısı ile mobilya üreticiden tüketiciye ulaşıncaya kadar en az %30-%40 fiyat artışı görmektedir. Viev Mobilya sektöre tüketici dostu bir yaklaşım getirerek aracısız, üretimden satışa uzanan süreçlerin tamamını kendi bünyesinde toplamıştır. Bu yaklaşımı kaliteyi uygun fiyata nihai tüketiciye sunmasını sağlayan en büyük etkendir. Her zevke hitap eden şık odalar ve zevkli mekanların aranılan markası Viev Mobilya ürünlerini rahatlık ve kaliteden ödün vermeden yeni trendleri öngörerek tasarlamaktadır. Her daim şık, kaliteli ve modern ürünler tasarlamayı ilke edinen Viev Mobilya; fonksiyonellik ve görselliğin bir arada bulunduğu tasarım ürünler ile mobilya sektöründe heyecanla takip edilmeyi başarmıştır.

Ürünlerinde ve ürünlerde kullanılan hammadde kalitesi TS- EN ISO 9001-2018, OHSAS 1801-2017, TS EN 1401-2017, TSE-HYB ve AVRASYA 2016 KALİTE ÖDÜLÜ belgeleri ile tescillenen Viev mobilya da tüm ürün çeşitleri 2 yıl garantili olup, içeriklerinde kullanılan malzemeler Avrupa normlarına uygundur. Tüm bu kalite belgelere ek olarak panel mobilyada E1 kalitede kanserojen madde içermeyen panel malzeme kullanılmaktadır.

VİEV
Şehir
Ankara
Toplam ilan Sayısı
0