Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Vizyoner Bilişim Ltd.Şti.

Vizyoner Bilişim; yönetim danışmanlığı, IT danışmanlığı, yazılım geliştirme, eğitim (bilişim, siber güvenlik, kamuya özel eğitimler, proje yönetim eğitimi, vb.) ve dış kaynak sağlama hizmetlerine odaklanmış bir bilişim firmasıdır.

Yazılım ve danışmanlık odaklı çalışmalarımızın bir çoğu SAP ekosisteminde yürütülmekle birlikte AS400, Oracle, Java, PHP, .Net, Android ve iOS platformlarında da tecrübeli ve sonuca odaklı kadromuzla müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Yazılım, danışmanlık ve outsource odaklı çalışmalarımız için gerekli insan kaynağını bünyesinde barındıran firmamız SAP, AS400, Oracle, Java, C#, .Net, PHP, Android, Ios, vb. platformlarda tecrübeli ve sonuca odaklı kadromuzla müşterilerimizin hizmetindedir.

Yazılım teknolojileri alanındaki bilgi ve birikimlerimizi büyük ve orta ölçekli kuruluşlarda muhtelif projeler ile artırdık. Bununla birlikte SAP ve diğer yazılım teknolojileri ve çözüm yaklaşımlarını da geliştirerek kurumsal hafızamızı, başarılı proje referanslarımızı ve kabiliyetlerimizi de geliştirmiş olduk. Böylece global çözüm yaklaşımlarını tecrübe etme ve farklı teknolojileri sürekli olarak öğrenerek başarılı yazılım ve teknoloji projelerinde kurumsal kabiliyetlerimizi de geliştirmiş olduk.

Firmamız ihtiyaç halinde kamu ve finans sektörünün kritik sayılacak hassas verilerinin korunması maksadıyla teknolojik altyapıları için siber güvenlik hizmetleri ve ihtiyaca binaen özel teknoloji çözümleri sunar. Yetişmiş ve bu alanda kendini ispat etmiş kadromuzla müşterilerimize ağ ve iletişim sistemleri,saldırı simülasyonları ve bunun sonucunda oluşacak olan zaafiyet tespitleri, zararlı yazılım, virüs, vb. tespit analiz ve çözümleri, veri merkezi çözümleri, siber tehdit istihbaratı ve stratejik siber güvenlik danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Vizyoner Bilişim Ltd.Şti.
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0