Gençken çalış, hayata çabuk alış!

YAZ DÖNEMİ İÇİN FULL TIME/PART-TIME İŞ

İş Tanımı

Avrupa, ABD ve Türkiye arasında bir köprü olma misyonunu üstlenen Uluslararası Eğitim Danışmanlık şirketiyiz. Bir diğer önemli hedefimiz de, insanımızı yurt dışına açmak. Çoğunlukla da online hizmet veriyoruz.
Çalışkan, pozitif enerjiye sahip, disiplinli ve özellikle kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara Uluslararası projelerimiz için yaz dönemi ve ötesinde iş olanakları sağlamak istiyoruz.

1- AB Deneme Projesi kapsamında, İstanbul'da 65 yaş üstü bir teyzemizin yanında kalarak, yaşlılara özel spor, sohbet, sosyal/ev aktiviteleri ve sağlık programının uygulanmasına yardımcı olunacaktır. Program, Corona- Virüs koruma önlemleri çerçevesinde dizayn edilmiştir.
2- (Öğrenme ve öğretmeyi çok seviyorsanız) İngilizce başta olmak üzere Matematik, Fizik gibi eğitim etütlerinin gerçekleştirilmesi ve eğitim programlarına yardımcı olabilirsiniz.
3- (Konuşmanız ve diksiyonunuz düzgün, ikna yeteceğiniz varsa) eğitim ve danışmanlık programlarımızın tanıtımına yönelik; ayrıca müşteri/öğrenci ilişkilerini düzenlemeye yönelik aktivitelere de katılabilirsiniz.

  • Bir noktanın altını çizmek istiyoruz: Lütfen bize kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, bir de özellikle İngilizce bilen/öğrenmek isteyen arkadaşlar başvuruda bulunsun. Biz yaz döneminin ötesinde de uzun vadeli bir çalışma amacındayız ve ancak "vizyon birlikteliği" olduğunda hem işveren, hem de çalışanın hoşnut kalabileceğini düşünüyoruz
  • Ücretler ASGARİ ÜCRET üzerinden FULL TIME/PART TIME çalışma oranına göre belirlenecek ama katma değer sağlayacak arkadaşlar için "prim" de söz konusu olacaktır. Çalışacak arkadaşın 5-10 saat kadar bazı eğitimlerimize katılıp sistemi öğrenmesi gereklidir. Alınacak bu eğitimler için başvuranlardan bir ücret alınmayacak; ama kendisine de göreceği bu eğitimler için bir ücret verilmeyecektir.

Genel Nitelikler

Lokasyon için iki opsiyon vardır:
a.) İstanbul (İstanbul'da yatacak yer, yemek ve ulaşım masraflarını ödüyoruz)
b.) ONLINE (Sessiz bir çalışma odası ve EV İNTERNETİ'niz olması gerekmektedir.)
İki opsiyon için de herkes başvurabilir.
Süre: En az 2 veya 3 ay. ( Yapılacak değerlendirmeye göre uzatılabilecektir.)
Maaş: Asgari Ücret + Barınma + Yemek, Masraflar + Prim + Eğitim.
Çalışma Şekli
Tam Zamanlı,Yarı Zamanlı,Freelance,Proje Bazlı
Cinsiyet
Bay veya Bayan
Güncelleme
04.08.2020
Yayınlama
17.06.2020
İlan No
46550
Şehir
Tüm İller
Firma
Mavi Horizon
İlan No
46550
Görüntüleme
18167
  • Bu ilan sahibinin GSM numarasına ulaşabilmek için öncesinde üye olmalısınız. Üye Ol
  • Firmanın Diğer İlanları

    Aday Girişi


    Bilgilerini Güncelle

    Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?
    Bayan
    Bay

    İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

    Bu ilan yayından kaldırılmış ya da ilanın süresi geçmiş olabilir.

    İşlem Gerçekleştiriliyor.

    Lütfen bekleyin...