Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Asuman Çikolata Dükkanı

Asuman’ın temelleri 2012’de Kadıköy Moda’da, “Çikolata Dükkânı” adındaki ilk dükkanımızda, insanları el yapımı çikolatayla tanıştırmak, kaliteli çikolatayı sunmak üzere atıldı.

Yıllarca yeni çikolata reçetelerinin ve en kaliteli malzemelerin peşinden koştuk ve kendimize özgü çikolata çeşitleri oluşturduk.

Zaman içinde çikolatalı tatlılar yapmaya başladık ve “Asuman” tatlısı doğdu. Özgün reçetelerimizle oluşturduğumuz, özgün isimlere sahip diğer tatlılarımız bunu takip etti. Önce mahallemiz Moda’da, ardından İstanbul’da ve nihayetinde Türkiye sınırlarını da aşıp dünya çapında bilindik bir efsane olmaya başladık.

Bu serüven bizi 2017 ‘de "bir dünya markası olma" vizyonu ile daha büyük bir dükkân sahibi olmaya itti ve “Asuman” tatlımız adını bu yeni dükkânımıza verdi. “Çikolata Dükkânı” bizim ilk göz ağrımız olmaya devam ederken, “Asuman” bünyesine yeni lezzetler, yeni tatlılar eklenmeye devam etti.

Bir yanda el yapımı çikolata kalitemizi yükseltirken bünyemize yeni çikolata çeşitleri kattık ve bunu eşsiz bir çikolata odasında misafirlerimizin kendi çikolatalarını kendileri seçebilecekleri şekilde, açık büfe olarak müşterilerimizle buluşturduk.

Dünya markası olma hedefinin ilk adımını da Kuveyt'te attık ve şimdi Moda’da 2, Akasya AVM’de 1, Kuveyt’te 2, Dubai’de 1 adet olmak üzere toplam 6 dükkânda yolumuza devam ediyoruz.

Yolu dükkanlarımıza düşemeyen misafirlerimize de çikolatalarımızı online satış sitemiz aracılığıyla ulaştırıyoruz.

Asuman Çikolata Dükkanı
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
0