Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Firma Ünvanı Gizli

GATEGEM kurucusu Mehmet Akif Çelenk; Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gayrimenkul Geliştirme yüksek lisans programına devam etmektedir.

Meslek yaşantısına gayrimenkul değerleme sektörünün önde gelen şirketlerinde göreve başlayan Mehmet Akif Çelenk, daha sonra Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki GEDAŞ A.Ş. bünyesinde görev yaparak Türkiye’nin ilk ve önde gelen kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projelerinde kentsel dönüşüm, gayrimenkul değerleme ve coğrafi bilgi sistemleri üzerine çalışma fırsatı yakalamıştır.

2015 yılında Türkiye'nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu olan Primo’nun kuruluşunda lisanslı değerleme uzmanı olarak yatırım komitesinde yer almıştır. Aynı zamanda bu fonların kurucusu olan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Direktörü olarak görev yaparken Altınbaşak, Al Zamil Kira Getirili, A1, Portakal Çiçeği, Plan B gibi aktif fonların da yatırım komitesinde lisanslı değerleme uzmanı olarak yer almaya devam etmiştir.

Coğrafi bilgi sistemleri tabanlı gayrimenkul geliştirme ve yönetimi konusunda çalışmalarına devam etmekte olan Mehmet Akif Çelenk, bu çalışmalarının sonucunda sektöre fayda sağlayan çözümler ortaya koymuş ve uluslararası akademik yayınlarda makaleleri yayınlanmıştır.

Firma Ünvanı Gizli
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
0