Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Solarkun Dış Ticaret

SOLARKUN DIŞ TICARET, 2011 yılında kurulmuş olup ithalat ve ihracaat alanında faaliyet göstermektedir. Başta otomotiv sektörü olmak üzere bina, tekne ve turizm sektöründe güneş kontrol cam filmleri, güvenlik cam filmleri, dekoratif cam filmleri, uygulama aparatları, folyo, kaplama malzemeleri üzerine sektörün öncü ithalat ve ihracaat firmasıdır.

SOLARKUN DIŞ TICARET, iş güvenliği yasaları ve günümüz şartları gereği Güvenlik Cam Filmi satış ve uygulama hizmeti sağlamaktadır.

Otomotiv cam filmleri; aracınızın görsel bir aksesuarı olmak ile birlikte sizin ve sevdiklerinizi güneşin zararlı etkilerinden korunmasına, kaza veya hırsızlık anında filmin özelliğine göre camınızın parçalanmasını engelleyerek bütünlüğünü korumasına yardımcı olur. Araç içinde rahat bir görüş ile birlikte ısıl konforu da sağlayan cam filmleri aynı zamanda klimanızın daha rahat ve az çalışmasını sağlayarak size yakıt ekonomisi de sunar.

Bina cam filmleri; ev, ofis ve aktif üretim alanlarında ısıl konfor sağlayarak güneşin zararlı UV ışınlarından sizi koruduğu gibi yine güneş ışınlarından dolayı eşyalarınızın renlerinde oluşabilecek zararlarda sizi koruyarak ekonomi sağlar. Aynı zamanda sağlıklı ısıl konfor sayesinde ısınma ve soğutma ekipmanları daha az çalışarak bütçenize katkı sağlar.



Solarkun Dış Ticaret
Şehir
İstanbul(Anadolu)
Toplam ilan Sayısı
1
Son Başvuru Tarihi İlan Personel Sayısı Şehir
21.04.2024Araç Kaplama, Kaput Filmi Yapabilecek Personel Arıyoruzİstanbul(Anadolu)