Gençken çalış, hayata çabuk alış!

Unik Uluslararası Turizm Danışmanlık Ltd. Şti.

Türkiye'deki öğrencilere Yurtdışı Eğitim Gezileri, Okul Gezileri düzenleyen seyahat acentasıyız. Unique Student Trips olarak, eğitsel hedeflerinizi karşılayan ve hayal gücünüzü her yönden aşan bir program buluyor veya tasarlıyoruz.

Başka ülkeleri keşfetmek öğrencilerin kültürler arasındaki farkları ve eşitlikleri görmeleri için olağanüstü bir fırsattır. Yurtdışı deneyiminin öğrencilerin hayatını nasıl değiştirdiği, ufuklarını nasıl genişlettiği ve dünyaya bakış açılarını nasıl şekillendirdiğine birebir şahit oluyoruz. Bu deneyimler, öğrencilerin kişisel gelişimine, ufuklarını açmaya yardım etmekle beraber gelecekte iş hayatlarını olumlu etkilemektedir.

Öğrencilerimizin gelecek hedeflerine ulaşmaları için yardımcı oluyor ve bu yoldaki her adımlarında yanlarında yer alıyoruz. İlgi alanları doğrultusunda, alanlarında profesyonel çözüm ortaklarımızla en uygun programları tasarlayıp unutulmaz bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz. 

Eğer bir öğrenci grubunu uluslararası bir tur planlamak istiyorsanız, tüm tecrübemiz ve imkanlarımızla amacınıza en uygun programı en iyi lokasyonlarda sunuyoruz. Öğrencilerimizin farklı değer ve kültürleri gözlemleyerek kendi kültürel standartlarını oluşturması ve ülkemize geri döndüğünde bu tecrübelerin etkisi ile faydalı bireyler olmaları yolunda birlikte hareket etmek istiyoruz. 

 İster Avrupa’ya gidin ister Asya’ya, Güney Amerika’ya veya dünyanın başka noktalarına, biz maceranızın eşsiz kültürel zenginlikler, gelenekler, farklı müzikler, olağanüstü yemekler, doğal güzellikler, unutmayacağınız insanlar, farklı diller ve anılar ile dopdolu geçmesini ve ömür boyu unutmamanızı sağlamak için çalışıyoruz.

Unik Uluslararası Turizm Danışmanlık Ltd. Şti.
Şehir
İstanbul(Avrupa)
Toplam ilan Sayısı
0