Aktif Satış Elemanı İş Arayanlar
478 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliKaradeniz Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Yıldırım | Bursa 28.11.2023
Türk dili ve edebiyatı bölümünden yeni mezunum . Henüz bu alanda ve iş hayatında tecrübem yok. Ancak kendimi öğretmenlikle kısıtlamak istemiyorum. Editörlük bu bölüme başlarken hayalimdi . Şimdi hayalimi gerçek... (Devamı için tıklayın)
Türk dili ve edebiyatı bölümünden yeni mezunum . Henüz bu alanda ve iş hayatında tecrübem yok. Ancak kendimi öğretmenlikle... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliDoğuş Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 21.11.2023
1997 yılında İstanbul’da doğdum. Liseyi Mecidiyeköy Anadolu Lisesi’nde okudum. Görsel algımın yüksek olduğunu düşünüyor ve insanlarla iletişimime güveniyorum. Orta seviye İngilizce okuyabiliyor ve konuşabiliyor... (Devamı için tıklayın)
1997 yılında İstanbul’da doğdum. Liseyi Mecidiyeköy Anadolu Lisesi’nde okudum. Görsel algımın yüksek olduğunu düşünüyor ve... (Devamı)
-
Fuar kongre vb etkinliklerde aktif olarak görev aldım
Fuar kongre vb etkinliklerde aktif olarak görev aldım
-
2 ay tecrübeliDumlupınar Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Sultanbeyli | İstanbul(Anadolu) 01.11.2023
Haftada 2 gün boş günüm var. cumartesi ve pazar günleri boşum satış yapmayı severim güler yüzlüyüm ve diksiyonuma güveniyorum
Haftada 2 gün boş günüm var. cumartesi ve pazar günleri boşum satış yapmayı severim güler yüzlüyüm ve diksiyonuma güveniyo... (Devamı)
-
yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almak istediğimi belirtmek isterim. İstekli, özenli ve dikkatli ç... (Devamı için tıklayın)
yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu me... (Devamı)
-
ZEYNEP BETÜL YILDIRIM Nişantaşı Üniversitesi İç mekan tasarımı mezunuyum . İleri düzeyde 3dsmax orta düzeyde autocad ve başlangıç düzeyinde blender kullanıyorum . photoshop , corona , vrayden destek alıyoru... (Devamı için tıklayın)
ZEYNEP BETÜL YILDIRIM Nişantaşı Üniversitesi İç mekan tasarımı mezunuyum . İleri düzeyde 3dsmax orta düzeyde autocad v... (Devamı)
-
17 yıl satış pazarlama müdürü satış pazarlama elemanı çağrı merkezi müşteri temsilcisi müşteri destek hizmetleri telesatış sekreterlik olarak Bir kurumsal firmalarda görevler çalıştım.yeni üye olduğum dan dolay... (Devamı için tıklayın)
17 yıl satış pazarlama müdürü satış pazarlama elemanı çağrı merkezi müşteri temsilcisi müşteri destek hizmetleri telesatış... (Devamı)
-
Merhabalar ben İbrahim Ayyıldız. 2018 yılında İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe ve Finansman Bölümü mezunuyum. Mezun olduktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesinde lisans okumaya baş... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar ben İbrahim Ayyıldız. 2018 yılında İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe ve Finansman... (Devamı)
-
I am studying İnternational Relations at Celal Bayar Unıversity.I am studying at prepare English.I want to work. I want to learn business in my spare time. In this way, I aim to gain experience.
I am studying İnternational Relations at Celal Bayar Unıversity.I am studying at prepare English.I want to work. I want to... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Kültür Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (MYO) Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 01.10.2023
Örgün ünüversite okumaktayım part time bir iş istiyorum.
Örgün ünüversite okumaktayım part time bir iş istiyorum.
-
Merhaba. Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü mezunuyum , aynı zamanda bölümümün 2 yıl topluluk başkanlığını yaptım. 24 yaşındayım. Ticaret ve hizmet sektörüne olan ilgim ve tecrübelerim ... (Devamı için tıklayın)
Merhaba. Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü mezunuyum , aynı zamanda bölümümün 2 yıl topluluk baş... (Devamı)
-
-
2 ay tecrübeliKocaeli Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) Kartepe | Kocaeli 27.09.2023
Kariyer planlama ve farklı alanlarda kendini geliştirme
Kariyer planlama ve farklı alanlarda kendini geliştirme
-
İş tecrübelerimi giremiyorum kabul edilmiyor buraya yazıyorum Filizler köftecisi ve cafe komi olarak başladım daha sonra hostes oldum 3buçuk ay devamlı gittim sonrasında part time çalıştım Cafe crown garson... (Devamı için tıklayın)
İş tecrübelerimi giremiyorum kabul edilmiyor buraya yazıyorum Filizler köftecisi ve cafe komi olarak başladım daha sonra... (Devamı)
-
Lisede iletişimin dallarından olan Gazetecilik bölümünü okudum. Ön lisansımı Gazi Üniversitesi'nde iletişimin bir diğer dalından olan Radyo ve Televizyon Programcılığı üzerine tamamladım. Lisans eğitimimi Anado... (Devamı için tıklayın)
Lisede iletişimin dallarından olan Gazetecilik bölümünü okudum. Ön lisansımı Gazi Üniversitesi'nde iletişimin bir diğer da... (Devamı)
-
2020 Bahçeşehir üniversitesi onur derecesi ile mezunum. 3 ay anaokulunda çalıştım. 2 seneye yakın zamandır rehabilitasyon merkezinde psikolog olarak görev alıyorum. Her yaş ve her akademik seviyede çocuklarla ... (Devamı için tıklayın)
2020 Bahçeşehir üniversitesi onur derecesi ile mezunum. 3 ay anaokulunda çalıştım. 2 seneye yakın zamandır rehabilitasyon ... (Devamı)
-
İnsanlara karşı daima sıcakkanlı ve samimi bir şekilde yaklaşırım. İletişimim kuvvetlidir. Her konuda pozitif olmaya çalışırım. Sorunlar karşısında yılmam, beni çözüme ulaştıracak yollar bulmaya çalışırım. Çalı... (Devamı için tıklayın)
İnsanlara karşı daima sıcakkanlı ve samimi bir şekilde yaklaşırım. İletişimim kuvvetlidir. Her konuda pozitif olmaya çalış... (Devamı)
-
Önceliğim Tarih ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği. Onun dışında online e ticaret siteleri olabilir. Satış ve Pazarlama departmanı da uygundur.
Önceliğim Tarih ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği. Onun dışında online e ticaret siteleri olabilir. Satış ve Pazarlama dep... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliSakarya Üniversitesi Medya ve İletişim Sstemleri Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 20.08.2023
Sakarya uygulamalı bilimler Üniversitesi medya iletişim 2.sınıf öğrencisiyim, sosyal medya ile alakalı ders ve uygulamalı eğitimimi aldım. Staj programında sosyal medya yöneticiliği de yaptım. İçerik üretmekte ... (Devamı için tıklayın)
Sakarya uygulamalı bilimler Üniversitesi medya iletişim 2.sınıf öğrencisiyim, sosyal medya ile alakalı ders ve uygulamalı ... (Devamı)
-
Yeni mezunum İş deneyimim sadece kasiyerlik yaptım Araştırmayı sevıyom
Yeni mezunum İş deneyimim sadece kasiyerlik yaptım Araştırmayı sevıyom
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Aktif Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Aktif Satış Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Aktif Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Aktif Satış Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Aktif Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.