Freelance İş Arayanlar
1448 Aday-
Mankenlik, içerik yazarliğı ve part-time garsonluk gibi alanlarda çalışabilirim. Bu alanlarda yeni birine ihtiyaciniz varsa burdayım. Ama özellikle freelance bir iş aramaktayım.
Mankenlik, içerik yazarliğı ve part-time garsonluk gibi alanlarda çalışabilirim. Bu alanlarda yeni birine ihtiyaciniz vars... (Devamı)
-
*** merhaba ben yusuf, 3+ yıldır grafik tasarımla, illustratör ve photoshop programlarıyla ilgileniyor, kendimi bildim bileli çizim yapıyorum. yaratıcılığıma güveniyorum. tasarımcı olarak çalışmak istiyorum.
*** merhaba ben yusuf, 3+ yıldır grafik tasarımla, illustratör ve photoshop programlarıyla ilgileniyor, kendimi bildim bil... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Merkez | Bolu Freelance 15.08.2022
İngilizcem gayet iyidir, ilgili işlerde çalışabilirim. Yeterince sosyalim, cana yakın biriyim, insanlarla iletişimim gayet iyidir, çabuk uyum sağlarım, hırslıyım.Trend olanı takip ederim.
İngilizcem gayet iyidir, ilgili işlerde çalışabilirim. Yeterince sosyalim, cana yakın biriyim, insanlarla iletişimim gayet... (Devamı)
-
2 ay tecrübeliAfyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğrt. Afyonkarahisar | Afyonkarahisar Freelance 15.08.2022
Kolay iş öğrenebilen ve hem kendime hem de çalıştığım yere katkıda bulunacak özveriye sahibim.
Kolay iş öğrenebilen ve hem kendime hem de çalıştığım yere katkıda bulunacak özveriye sahibim.
-
Çeşitli etkinliklerde, takım çalışması yapmaya uygun bir karakterim. Düzenli ve hızlı çalışmayı tercih ederim. Tüm fırsatları değerlendirmeye çalışırım.
Çeşitli etkinliklerde, takım çalışması yapmaya uygun bir karakterim. Düzenli ve hızlı çalışmayı tercih ederim. Tüm fırsatl... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliBahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Merkez | Rize Freelance 11.08.2022
Yazmayı, dinlemeyi ve konuşmayı çok severim. Bu alanlarda yarı ya da serbest zamanlı pozisyonlarda değer üretmek ve tecrübe kazanmak istiyorum.
Yazmayı, dinlemeyi ve konuşmayı çok severim. Bu alanlarda yarı ya da serbest zamanlı pozisyonlarda değer üretmek ve tecrüb... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliDoğuş Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bayrampaşa | İstanbul(Avrupa) Freelance 11.08.2022
üniversite öğrencisiyim bu dönem mezunum part tıme full tıme fark etmeksizin iş arıyorum. Gelişmek ve deneyim kazanmak istiyorum sıcakkanlı insanlarla ilişkileri kuvvetli çabuk adapte olan biriyim. sabırlı v... (Devamı için tıklayın)
üniversite öğrencisiyim bu dönem mezunum part tıme full tıme fark etmeksizin iş arıyorum. Gelişmek ve deneyim kazanmak is... (Devamı)
-
Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Bölümü Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) Freelance 10.08.2022
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nde aktif olarak çalışmaktayım. Halkla ilişkiler, öğrenci işleri velilerle görüşme ,çocukların dosyalarının takiplerinin yapılması ve idareye yardımcı olma şeklinde görev y... (Devamı için tıklayın)
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nde aktif olarak çalışmaktayım. Halkla ilişkiler, öğrenci işleri velilerle görüşme ,... (Devamı)
-
Ege Üniversitesinde İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümü son sınıf öğrencisi olarak, kariyerime bir yandan okulumu bitirirken freelance tercüman olarak başladım. Hedefim yeni bürolarla freelance tercüman olara... (Devamı için tıklayın)
Ege Üniversitesinde İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümü son sınıf öğrencisi olarak, kariyerime bir yandan okulumu bitiri... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliPolitecnico di Milano Mimarlık Bölümü Çankaya | Ankara Freelance 10.08.2022
Herhangi bir konu, durum ve hatta bir nesne hakkında ayrıntılı bir makale yazabilirim. Araştırma konusunda çok hevesliyim ve ayrıca ekip çalışmasının bana çok şey katacağını düşünüyorum. Amacım yazarlık kariyer... (Devamı için tıklayın)
Herhangi bir konu, durum ve hatta bir nesne hakkında ayrıntılı bir makale yazabilirim. Araştırma konusunda çok hevesliyim ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliOndokuz Mayıs Üniversitesi Grafik Sanatları Turhal | Tokat Freelance 10.08.2022
Merhaba, ben Burakhan Akçadağ Tokat’ta yaşayan ve 2018 yılından bugüne kadar gelişen ve yeni trendler üzerine gelişmeye devam eden freelance grafik tasarımcı olma yolunda ilerliyorum. On Dokuz Mayıs Üniv... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, ben Burakhan Akçadağ Tokat’ta yaşayan ve 2018 yılından bugüne kadar gelişen ve yeni trendler üzerine gelişmey... (Devamı)
-
-
1 ay tecrübeliBilkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bornova | İzmir Freelance 09.08.2022
Metin yazarlığı konusundaki yeteneğimi ve deneyimimi, şirketinize katkı sağlayarak daha da geliştirmek istiyorum. Ne de olsa pratik yapmak mükemmele yaklaştırır!
Metin yazarlığı konusundaki yeteneğimi ve deneyimimi, şirketinize katkı sağlayarak daha da geliştirmek istiyorum. Ne de ol... (Devamı)
-
Office programlarına hâkim, araştırmayı seven, yazım kurallarına son derece önem veren ve dikkat eden biriyim...
Office programlarına hâkim, araştırmayı seven, yazım kurallarına son derece önem veren ve dikkat eden biriyim...
-
5 ay tecrübeliSiirt Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü Kartal | İstanbul(Anadolu) Freelance 07.08.2022
Fırat Büyükkahraman 28 yaşındayım Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Mezunuyum Yabancı Dil Ögrencisiyim İngilizce Egitim Aldım İngilizce konusunda Deneyimliyim Time Dil Dershanesinden Sertifika Aldım İngilizce... (Devamı için tıklayın)
Fırat Büyükkahraman 28 yaşındayım Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Mezunuyum Yabancı Dil Ögrencisiyim İngilizce Egitim ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliÇekmeköy Final Fen Lisesi Ümraniye | İstanbul(Anadolu) Freelance 07.08.2022
Kendini birçok alanda geliştirmeye çalışan, öğrenmekten kaçınmayan, yeni uğraş ve tecrübelere açık; liseden yeni mezun olmuş bir öğrenciyim. Aldığım keman eğitimi ile beraber, 6 senedir müzik ile uğraşıyorum. D... (Devamı için tıklayın)
Kendini birçok alanda geliştirmeye çalışan, öğrenmekten kaçınmayan, yeni uğraş ve tecrübelere açık; liseden yeni mezun olm... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliOrtadoğu Teknik Üniversitesi Dilbilim Çankaya | Ankara Freelance 03.08.2022
Dokuz Eylül Üniversitesi Dilbilim programından bölüm ikincisi olarak mezun olduktan sonra ODTÜ'de Bilişsel Bilimler yüksek lisans eğitimime başladım. Halen devam etmekte olduğum yüksek lisans eğitimimin yanında... (Devamı için tıklayın)
Dokuz Eylül Üniversitesi Dilbilim programından bölüm ikincisi olarak mezun olduktan sonra ODTÜ'de Bilişsel Bilimler yüksek... (Devamı)
-
Dokuz Eylül Üniversitesi, Dilbilim bölümünden mezunum ve şu anda ODTÜ Bilişsel Bilimler bölümünde yüksek lisans yapıyorum. 2014'ten beri İngilizce temelli özel ders veriyorum ve çeviri yapıyorum.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Dilbilim bölümünden mezunum ve şu anda ODTÜ Bilişsel Bilimler bölümünde yüksek lisans yapıyorum.... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİzmir Ekonomi Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Karşıyaka | İzmir Freelance 02.08.2022
Ben Elif Sarıgül, İzmir Ekonomi Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2. sınıf öğrencisiyim. Okulumda İngilizce eğitim alıyorum bunun getirisiyle makale yazmayı biliyorum. Sadece İngilizce olarak da değil ... (Devamı için tıklayın)
Ben Elif Sarıgül, İzmir Ekonomi Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2. sınıf öğrencisiyim. Okulumda İngilizce eğiti... (Devamı)
-
5 ay tecrübeliKÜÇÜKKÖY ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) Freelance 01.08.2022
BEN İŞİTME OLARAK KAYBI YAŞADIM.KONUŞMA VE DUYMA VAR AMA TELEFON İLGİLİ KONUŞMALARI ZORLAŞIYORUM
BEN İŞİTME OLARAK KAYBI YAŞADIM.KONUŞMA VE DUYMA VAR AMA TELEFON İLGİLİ KONUŞMALARI ZORLAŞIYORUM
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.