Gönüllü İş Arayanlar
39 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliKatip Mustafa çelebi mesleki ve teknik Anadolu lisesi Beyoğlu | İstanbul(Avrupa) Gönüllü 30.12.2022
-
-
I can give lessons about my second language and ı still learning Spanish.
I can give lessons about my second language and ı still learning Spanish.
-
-
-
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Çekmeköy | İstanbul(Anadolu) Gönüllü 29.10.2022
İyi bir beyin herkesin kulaklarını tıkar!
İyi bir beyin herkesin kulaklarını tıkar!
-
-
-
-
-
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Üsküdar | İstanbul(Anadolu) Gönüllü 24.06.2022
-
1998 Eskişehir doğumluyum. İlk ve Ortaöğretimi Eskişehir'de tamamladım. Halihazırda Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Felsefe bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. 3,15 genel ortalama ile eğitimimi sürdürmekteyim. Daha... (Devamı için tıklayın)
1998 Eskişehir doğumluyum. İlk ve Ortaöğretimi Eskişehir'de tamamladım. Halihazırda Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Fels... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliBursa Teknik Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Avcılar | İstanbul(Avrupa) Gönüllü 03.05.2022
Hello, I am a 1st year student of Ankara University-Computer Programming, I can work full time with the opportunity provided by my department, which has decided to switch to distance education due to the pandem... (Devamı için tıklayın)
Hello, I am a 1st year student of Ankara University-Computer Programming, I can work full time with the opportunity provid... (Devamı)
-
Seneye İTÜ- İşletme Mühendisliği (%100 ing.) bölümüne geçiş yapacağım. Öğrenmeye açık biriyim. Tecrübe kazanmak istiyorum.
Seneye İTÜ- İşletme Mühendisliği (%100 ing.) bölümüne geçiş yapacağım. Öğrenmeye açık biriyim. Tecrübe kazanmak istiyorum.
-
Sayın İlgili, Cv'mde de görebileceğiniz gibi 2021 Şubat ayında İktisat Lisans eğitimimi tamamladım. Hemen sonrasında askerlik görevimi yerine getirdim Ocak ayının sonlarında görevimi tamamlamış bulunuyorum. ... (Devamı için tıklayın)
Sayın İlgili, Cv'mde de görebileceğiniz gibi 2021 Şubat ayında İktisat Lisans eğitimimi tamamladım. Hemen sonrasında as... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliAyvansaray Üniversitesi Bilgisayar Sultangazi | İstanbul(Avrupa) Gönüllü 13.03.2022
GOP Teknik Lisesinde 4 sene web programalama İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(İÖ) 1.Sınıf
GOP Teknik Lisesinde 4 sene web programalama İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(İÖ) 1.Sınıf
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.