Mimarlık Bölümü İş Arayanlar
196 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliHaliç Üniversitesi Mimarlık Bölümü Kağıthane | İstanbul(Avrupa) 12.04.2026
Sayın yetkili, Firmanızda ilgili pozisyon için ilettiğim öz geçmişimi ekte bulabilirsiniz. Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz moti... (Devamı için tıklayın)
Sayın yetkili, Firmanızda ilgili pozisyon için ilettiğim öz geçmişimi ekte bulabilirsiniz. Eğitim hayatım açtığınız pozi... (Devamı)
-
Mesleği yapmakla,Kendimi geliştirmeye ve deneyim kazanmaya çok ilgileniyorum ve ciddiyim. AutoCAD , Lumion , Revit
Mesleği yapmakla,Kendimi geliştirmeye ve deneyim kazanmaya çok ilgileniyorum ve ciddiyim. AutoCAD , Lumion , Revit
-
alışma hayatım boyunca; • Metal konstrüksiyon odaklı projelerde uygulama projesi hazırlama, • Detay çözümü, ölçü alma, metraj ve keşif çıkarma, • Şantiye koordinasyonu, montaj takibi ve saha raporlamas... (Devamı için tıklayın)
alışma hayatım boyunca; • Metal konstrüksiyon odaklı projelerde uygulama projesi hazırlama, • Detay çözümü, ölçü alm... (Devamı)
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu, BIM süreçlerine hakim ve bu alanda kendini geliştirmeye hevesli bir mimarım. İzmir Mimarlar Odası’nın Çocuk ve Mimarlık ile Sürdürülebilirlik Komisyonlarında akt... (Devamı için tıklayın)
Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu, BIM süreçlerine hakim ve bu alanda kendini geliştirmeye hevesli bir mimar... (Devamı)
-
Merhabalar ben Keriman. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2025 Haziran ayında mezun oldum. Tasarım gücümün güçlü olduğuna inanıyor, aynı zamanda bu alanda kendimi geliştirmeye büyük önem v... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar ben Keriman. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2025 Haziran ayında mezun oldum. Tasarım g... (Devamı)
-
2020 Temmuz'da İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldum. Autocad, Photoshop, Lumion, SketchUp, Revit, MS Office programlarına iyi derecede hakimim. Blender'da kendimi geliştiriyorum. İngi... (Devamı için tıklayın)
2020 Temmuz'da İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldum. Autocad, Photoshop, Lumion, SketchUp, Revit,... (Devamı)
-
Teknik bilgi ve tasarım becerilerimi ortaya koyup faydalı olabileceğim be bunları geliştirebileceğim , çalıştığım kurumun hedeflerine ulaşabilmesi için görev alabileceğim ve problem çözme yeteneğimi kullanabile... (Devamı için tıklayın)
Teknik bilgi ve tasarım becerilerimi ortaya koyup faydalı olabileceğim be bunları geliştirebileceğim , çalıştığım kurumun ... (Devamı)
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum.
Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum.
-
Şantiye imalat kontrolleri, günlük saha takibi ve ofis-saha koordinasyonu süreçlerinde aktif görev aldım. Teknik detay çözümü, uygulama takibi ve disiplinler arası koordinasyonda sorumluluk üstlendim. Düzenli v... (Devamı için tıklayın)
Şantiye imalat kontrolleri, günlük saha takibi ve ofis-saha koordinasyonu süreçlerinde aktif görev aldım. Teknik detay çöz... (Devamı)
-
Mimarlık fakültesi mezunuyum. 4 yıldır aktif olarak çalışmaktayım ruhsat çizimi, 3 boyutlu modelleme, nokta bulut modelleme, plan boyama konularında deneyimliyim autocad revit lumion ve photoshop programlarını ... (Devamı için tıklayın)
Mimarlık fakültesi mezunuyum. 4 yıldır aktif olarak çalışmaktayım ruhsat çizimi, 3 boyutlu modelleme, nokta bulut modellem... (Devamı)
-
Ben Parastou Nouri, Iranli bir mimarim. Kendimi her zaman ögrenmeye açik, çaliskan ve hem kisisel hem de mesleki anlamda gelismeye hevesli biri olarak tanimlanm. Insanlar beni sosyal ve sicakkanli biri olarak... (Devamı için tıklayın)
Ben Parastou Nouri, Iranli bir mimarim. Kendimi her zaman ögrenmeye açik, çaliskan ve hem kisisel hem de mesleki anlamda ... (Devamı)
-
-
Dokuz Eylül Üniversitesi mimarlık bölümü mezunuyum.SketchUp, AutoCAD, Revit, Enscape, Lumion, Vray, PS programlarını iyi derecede hakimim. Ekip çalışmasına uyumlu; tasarım ve uygulamada deneyimliyim.
Dokuz Eylül Üniversitesi mimarlık bölümü mezunuyum.SketchUp, AutoCAD, Revit, Enscape, Lumion, Vray, PS programlarını iyi d... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Mimarlık Bölümü Karşıyaka | İzmir 10.12.2025
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, işimin gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almak istediğimi belirtmek isterim. İstekli, özenli ve dikkatli ... (Devamı için tıklayın)
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, işimin gerektirdiği sorumluluğu m... (Devamı)
-
Ben Ecem Kabay, İzmir doğumluyum. 2021 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldum. Mesleki deneyimim boyunca mimari ve iç mimari projelerde, tasarımdan uygulamaya kadar olan süreçlerde akti... (Devamı için tıklayın)
Ben Ecem Kabay, İzmir doğumluyum. 2021 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldum. Mesleki deneyimim ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Bölümü Zeytinburnu | İstanbul(Avrupa) 06.11.2025
Daha detayli cv ve portfolyom mevcut. Iletisime gecildigi takdirde size iletebilirim. Tesekkurler
Daha detayli cv ve portfolyom mevcut. Iletisime gecildigi takdirde size iletebilirim. Tesekkurler
-
1 aydan daha az. tecrübeliSüleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölümü Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 13.09.2025
Sayın İlgili, Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum. İstanbul’da ikamet ediyorum. Amacım yapı sektöründe kariyer yapmak. Bu sektörün önemli bir ismi olan firmanızda çalışmayı çok isterim. K... (Devamı için tıklayın)
Sayın İlgili, Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunuyum. İstanbul’da ikamet ediyorum. Amacım yapı sektörü... (Devamı)
-
İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldum. Mepro Mimarlık, 2A Mühendislik, TMMOB Mimarlar Odası ve Şişli Belediyesinde staj deneyimim mevcuttur. Ayrıca öğrencilik sürecinde TMMOB Mimarlar Oda... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldum. Mepro Mimarlık, 2A Mühendislik, TMMOB Mimarlar Odası ve Şişl... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliYıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Maltepe | İstanbul(Anadolu) 19.08.2025
Yakın zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 3.66 not ortalamasıyla yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum. Mimari projelere katkıda bulunmak konusunda heyecanlıyım.
Yakın zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 3.66 not ortalamasıyla yüksek onur öğrencisi olarak mezun ol... (Devamı)
-
İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki mimarlık eğitimim sırasında, Türkiye’nin en saygın hocalarından bazılarıyla çalışma fırsatı buldum. Bir süre serbest mimar olarak ön proje ve uygulama projeleri hazırladıkt... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki mimarlık eğitimim sırasında, Türkiye’nin en saygın hocalarından bazılarıyla çalışma fır... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.