Sekreter İş Arayanlar
450 Aday-
Hasar danışmanlığı, sekreterlik, halkla ilişkiler ve ön muhasebe alanlarında edindiğim geniş deneyimle, güçlü iletişim becerilerim ve pozitif yaklaşımım sayesinde, iş süreçlerine değer katmayı hedefliyorum. Çal... (Devamı için tıklayın)
Hasar danışmanlığı, sekreterlik, halkla ilişkiler ve ön muhasebe alanlarında edindiğim geniş deneyimle, güçlü iletişim bec... (Devamı)
-
Çevreci,hayvansever,çalışkan ve disiplinli
Çevreci,hayvansever,çalışkan ve disiplinli
-
Ofis ve idari süreçlerin düzenli yürütülmesini sağlayan, iletişim ve organizasyon becerileri güçlü, kurum içi ve dışı koordinasyonu destekleyen bir idari işler ve ofis asistanıyım.
Ofis ve idari süreçlerin düzenli yürütülmesini sağlayan, iletişim ve organizasyon becerileri güçlü, kurum içi ve dışı koor... (Devamı)
-
Grafik ve tasarım mezunuyu. Muhasebe bölümünde 6 sene iş tecrübem bulunmakla beraber son olarak Uykusan Uyku Ve Medikal Ürünler firmasında Satın Alma, Planlama, Sevkiyat operasyonlarında çalıştım.
Grafik ve tasarım mezunuyu. Muhasebe bölümünde 6 sene iş tecrübem bulunmakla beraber son olarak Uykusan Uyku Ve Medikal ... (Devamı)
-
Ben Çilem Güleryüz, emekliyim..Özel bir gıda fabrikasında raportör olarak 27 yıl iş tecrübesine sahibim. Lise mezunu olarak mesleğimi uzun yıllar boyunca başarıyla icra ettim. Raporlama konusunda uzmanlaşmış bu... (Devamı için tıklayın)
Ben Çilem Güleryüz, emekliyim..Özel bir gıda fabrikasında raportör olarak 27 yıl iş tecrübesine sahibim. Lise mezunu olara... (Devamı)
-
Değerli Yetkili; Eğitim geçmişime ve kişisel özelliklerime uygun, şirketinize değer katabileceğim bir pozisyonda çalışmak istiyorum. Yeteneklerimin şirketinizin bakış açısına uygun olduğunu düşünüyorum. Gerekl... (Devamı için tıklayın)
Değerli Yetkili; Eğitim geçmişime ve kişisel özelliklerime uygun, şirketinize değer katabileceğim bir pozisyonda çalışmak... (Devamı)
-
Şile merkezde ikamet ediyorum. Muhasebe departmanında çalışmak üzere iş aramaktayım. 10 yıl mali müşavir yanında çalıştım.
Şile merkezde ikamet ediyorum. Muhasebe departmanında çalışmak üzere iş aramaktayım. 10 yıl mali müşavir yanında çalıştım.
-
15 yıla yakın süredir ön muhasebe ve finansal süreçlerin her aşamasında aktif olarak görev aldım. Bu süre zarfında edindiğim tecrübe ile ihracat işlemlerinden e-Fatura ve e-Arşiv düzenlemelerine, cari hesap ve ... (Devamı için tıklayın)
15 yıla yakın süredir ön muhasebe ve finansal süreçlerin her aşamasında aktif olarak görev aldım. Bu süre zarfında edindiğ... (Devamı)
-
7 ay tecrübeliEuropean Polytecnical University Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Çankaya | Ankara 14.09.2025
Disiplinli ve çalışkan biriyim, dürüstlük benim için önceliklidir. Öğrenmeye ve gelişime açığım, geniş bir bakış açısına sahibim. Takım çalışmasında deneyimliyim, sakin, güvenilir ve samimiyim. Yüksek bir özgüv... (Devamı için tıklayın)
Disiplinli ve çalışkan biriyim, dürüstlük benim için önceliklidir. Öğrenmeye ve gelişime açığım, geniş bir bakış açısına s... (Devamı)
-
Merhaba, Ben Beyzanur Yılmaz. Grafik Tasarım ve fotoğrafçılık üzerine meslek lisesinde okudum. Atatürk Üniversitesi Grafik Sanatlar bölümünde lisans olarak Açıköğretimden öğrenciyim. Altınbaş Üniversitesinde... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, Ben Beyzanur Yılmaz. Grafik Tasarım ve fotoğrafçılık üzerine meslek lisesinde okudum. Atatürk Üniversitesi Gra... (Devamı)
-
8 ay tecrübeliİstanbul Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Esenler | İstanbul(Avrupa) 08.09.2025
Evrak takibi, ofis düzeni ve idari destek alanlarında çalıştım. Başvurumun değerlendirilmesini rica ederim .
Evrak takibi, ofis düzeni ve idari destek alanlarında çalıştım. Başvurumun değerlendirilmesini rica ederim .
-
-
Merhabalar, ben Aslıhan. Biruni Üniversitesi Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezunum. İş deneyimlerimde ise 2022 yılında girip 8 ay çalıştığım Ulupınar Tekstil'de üretici personelliği var. Bununla ... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar, ben Aslıhan. Biruni Üniversitesi Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezunum. İş deneyimlerimde ise 20... (Devamı)
-
Kurumsal bir firmada uzun soluklu çalışmak düşüncesindeyim.
Kurumsal bir firmada uzun soluklu çalışmak düşüncesindeyim.
-
Neden Ben Çünkü? Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi gelişt... (Devamı için tıklayın)
Neden Ben Çünkü? Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araş... (Devamı)
-
Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi 2024 yaşlı bakım mezunuyum. Şu an 2. üniversite olarak Anadolu üniversitesinde tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümünde okuyorum. Daha önce kuruyemişçide kasiyerlik ve t... (Devamı için tıklayın)
Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi 2024 yaşlı bakım mezunuyum. Şu an 2. üniversite olarak Anadolu üniversitesinde tıbbi ... (Devamı)
-
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
-
Anaokul öğretmeni/Yönetici asistanı sekreter Adres:Yenibağlar mahallesi
Anaokul öğretmeni/Yönetici asistanı sekreter Adres:Yenibağlar mahallesi
-
İstanbul Bağcılar’da ikamet ediyorum ve iş hayatına adım atmak isteyen 18 yaşında, enerjik ve istekli bir adayım. Lise mezunuyum. Özellikle ofis destek işleri, sekreterlik veya benzeri pozisyonlarda çalışarak h... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Bağcılar’da ikamet ediyorum ve iş hayatına adım atmak isteyen 18 yaşında, enerjik ve istekli bir adayım. Lise mez... (Devamı)
-
Dört yılı aşkın iş tecrübemle, yoğun çalışma ortamı içerisinde müşteri desteği ve sıcak satış sağlayan çeşitli sektörlerde hizmet verdim. Çeşitli tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma fı... (Devamı için tıklayın)
Dört yılı aşkın iş tecrübemle, yoğun çalışma ortamı içerisinde müşteri desteği ve sıcak satış sağlayan çeşitli sektörlerde... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Sekreter İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Sekreter İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.