Sekreter İş Arayanlar
451 Aday-
Çalışma hayatına erken yaşta başladım ve farklı alanlarda sorumluluk alarak tecrübe kazandım. Güler yüzlü ve pozitif iletişim kurabilen biriyim. Müşteri ilişkilerinde başarılı ekip çalışmasını uyumlu ve hızlı ö... (Devamı için tıklayın)
Çalışma hayatına erken yaşta başladım ve farklı alanlarda sorumluluk alarak tecrübe kazandım. Güler yüzlü ve pozitif ileti... (Devamı)
-
Dört yılı aşkın iş tecrübemle, yoğun çalışma ortamı içerisinde müşteri desteği ve sıcak satış sağlayan çeşitli sektörlerde hizmet verdim. Çeşitli tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma fı... (Devamı için tıklayın)
Dört yılı aşkın iş tecrübemle, yoğun çalışma ortamı içerisinde müşteri desteği ve sıcak satış sağlayan çeşitli sektörlerde... (Devamı)
-
7 ay tecrübeliEuropean Polytecnical University Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Çankaya | Ankara 02.07.2025
Disiplinli ve çalışkan biriyim, dürüstlük benim için önceliklidir. Öğrenmeye ve gelişime açığım, geniş bir bakış açısına sahibim. Takım çalışmasında deneyimliyim, sakin, güvenilir ve samimiyim. Yüksek bir özgüv... (Devamı için tıklayın)
Disiplinli ve çalışkan biriyim, dürüstlük benim için önceliklidir. Öğrenmeye ve gelişime açığım, geniş bir bakış açısına s... (Devamı)
-
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Mezunu. Mail adresim yanlıştır. Doğrusu ******@***.***
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Mezunu. Mail adresim yanlıştır. Doğrusu ******@***.***
-
Kurumsal bir firmada uzun soluklu çalışmak düşüncesindeyim.
Kurumsal bir firmada uzun soluklu çalışmak düşüncesindeyim.
-
Merhabalar 22 yaşındayım sağlık meslek lisesi mezunuyum önlisans okuyorum Topkapı Üniversitesnde kbb bölümünde. İlk olarak Gop Hastanesinde yardımcı hemşire olarak çalıştım. Ezgi plastikte asistanlık yaptım son... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar 22 yaşındayım sağlık meslek lisesi mezunuyum önlisans okuyorum Topkapı Üniversitesnde kbb bölümünde. İlk olarak... (Devamı)
-
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
Sorumluluk sahibi.Disiplinli.Kararlı ve Pratik. Vicdani özellikleri gelişmiş.Adil.
-
sekreter, ön muhasebeye yardımcı personel, veri giriş vb... pozisyonlarda iş arayışım devam etmektedir. NOT:( En son iş deneyimim 2017 yılında oldu ve çalışmak için her zaman hazırım. Lütfen cv mi değerlendir... (Devamı için tıklayın)
sekreter, ön muhasebeye yardımcı personel, veri giriş vb... pozisyonlarda iş arayışım devam etmektedir. NOT:( En son iş ... (Devamı)
-
1 yıl 2 ay tecrübeliİstanbul Arel Üniversitesi Sağlık İdaresi Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 24.06.2025
Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı iş tecrübelerimle kendimi geliştirdim. Özgeçmişimde de görebil... (Devamı için tıklayın)
Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyo... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliTrakya Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Çerkezköy | Tekirdağ 21.06.2025
Sözel kabiliyeti oldukça yüksek biriyim. evden yarı zamanlı veya derbest çalışabileceğim bir iş arıyorum
Sözel kabiliyeti oldukça yüksek biriyim. evden yarı zamanlı veya derbest çalışabileceğim bir iş arıyorum
-
Neden Ben Çünkü? Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi gelişt... (Devamı için tıklayın)
Neden Ben Çünkü? Eğitim hayatım açtığınız pozisyonun gerektirdiği altyapıyı bana sağladı. Eğitim sürecim içerisinde araş... (Devamı)
-
-
Değerli Yetkili; Eğitim geçmişime ve kişisel özelliklerime uygun, şirketinize değer katabileceğim bir pozisyonda çalışmak istiyorum. Yeteneklerimin şirketinizin bakış açısına uygun olduğunu düşünüyorum. Gerekl... (Devamı için tıklayın)
Değerli Yetkili; Eğitim geçmişime ve kişisel özelliklerime uygun, şirketinize değer katabileceğim bir pozisyonda çalışmak... (Devamı)
-
Ben Hüda, 26 yaşımdayım. Liseyi Bilgisayarlı Muhasebe bölümüyle bitirdim. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Marka iletişimi okumaktayım. Boş zamanlarımda sevdiğim yabancı kaynakları okuyorum. Vakit buldukça ba... (Devamı için tıklayın)
Ben Hüda, 26 yaşımdayım. Liseyi Bilgisayarlı Muhasebe bölümüyle bitirdim. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Marka iletişi... (Devamı)
-
. Ms office programlarına hakim , ileri derece klavye kullanımın. . Faturaların düzenlenmesi , tahsilat, nakit akışı ve ödeme sürelerinin gerçekleştirilmesi. . Alış - satış faturalarının işlenmesi , gerekli ... (Devamı için tıklayın)
. Ms office programlarına hakim , ileri derece klavye kullanımın. . Faturaların düzenlenmesi , tahsilat, nakit akışı ve ... (Devamı)
-
Asıl hedefim kendimi geliştirmek için çalışmak.
Asıl hedefim kendimi geliştirmek için çalışmak.
-
Daha önce herhangi bir deneyimim yok lise son sınıfta sigorta şirketinde staj yapmışlığım var
Daha önce herhangi bir deneyimim yok lise son sınıfta sigorta şirketinde staj yapmışlığım var
-
sorumluluk sahibiyim,çalışacağım bölümlerde verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğim ve benden personel olarak memnun kalacağınız konusunda kendime güveniyorum
sorumluluk sahibiyim,çalışacağım bölümlerde verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğim ve benden personel olara... (Devamı)
-
İyi gelişmiş iletişim becerilerine,müşteri iliskilerine,teknik sorun çözme odaklı ve ekip ortamlarında önemli ölçüde çalışma becerisine sahip satış danışmanı uzmanı ve banko departmanlarında kasiyer,tahsilat bö... (Devamı için tıklayın)
İyi gelişmiş iletişim becerilerine,müşteri iliskilerine,teknik sorun çözme odaklı ve ekip ortamlarında önemli ölçüde çalış... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliTOKİ Atakent mesleki ve teknik Anadolu lisesi Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 24.05.2025
Merhaba ben sıla 20 yaşımdayım Küçükçekmece İstanbul da oturuyorum Sağlık meslek çıkışlıyım öğrenime açığım
Merhaba ben sıla 20 yaşımdayım Küçükçekmece İstanbul da oturuyorum Sağlık meslek çıkışlıyım öğrenime açığım
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Sekreter İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Sekreter İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Sekreter İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.