Oyun Ablası İş Arayanlar
264 Aday-
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FLORENCE NİGHTİNGALE YÜKSEK HEMŞİRELİK OKULU LİSANS DÜZEYİNDE VE ARTI OKUDUM ISTANBUL ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİA VE SANAT TARİHİ ANA BİLİM DALINDA LİSANS DÜZEYİ OKUDUM. İST.ÜNV. ÇAPA TIP FA... (Devamı için tıklayın)
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FLORENCE NİGHTİNGALE YÜKSEK HEMŞİRELİK OKULU LİSANS DÜZEYİNDE VE ARTI OKUDUM ISTANBUL ÜNİVERSİTESİ A... (Devamı)
-
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ PATOLOJİ LABORATUVARI MEZUNUYUM ATA AÖF TIBBI SEKRETERLİK ÖĞRENCİSİYİM
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ PATOLOJİ LABORATUVARI MEZUNUYUM ATA AÖF TIBBI SEKRETERLİK ÖĞRENCİSİYİM
-
1 ay tecrübeliMarmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 03.11.2023
Merhaba ben Tuğba Karanlıkoğlu. Psikolojik danışmanım. Marmara Üniversitesi mezunuyum
Merhaba ben Tuğba Karanlıkoğlu. Psikolojik danışmanım. Marmara Üniversitesi mezunuyum
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Medipol Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Güngören | İstanbul(Avrupa) 01.11.2023
güleryüzlü, kolay öğrenen, b1 ingilizce
güleryüzlü, kolay öğrenen, b1 ingilizce
-
2021 yılında segem belgemi aldım 13 şirketin ekranını biliyorum çalıştığım şirketler de genel olarak trafik ve kasko sigortası üzerinde çalıştım diğer branşları da biliyorum iyi günler dileriz
2021 yılında segem belgemi aldım 13 şirketin ekranını biliyorum çalıştığım şirketler de genel olarak trafik ve kasko sigor... (Devamı)
-
Gazi üniversitesi master öğrencisiyim bu yıl tez dönemim olduğu için kendime yardımcı olmak adına iş arıyorum.
Gazi üniversitesi master öğrencisiyim bu yıl tez dönemim olduğu için kendime yardımcı olmak adına iş arıyorum.
-
2 ay tecrübeliKocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kağıthane | İstanbul(Avrupa) 23.09.2023
Kişisel ve kurumsal asistanlık konusunda kendime güveniyorum. Sabırlı ve özverili çalıştığımı düşünüyorum. Mesai saatlerine bağlı bir çalışan değilim, bu saatler dışında da işle alakalı konularda çözüm oluşturm... (Devamı için tıklayın)
Kişisel ve kurumsal asistanlık konusunda kendime güveniyorum. Sabırlı ve özverili çalıştığımı düşünüyorum. Mesai saatlerin... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliAkdeniz Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Üsküdar | İstanbul(Anadolu) 23.09.2023
Sınıf Öğretmeniyim çocuklarla iletişimim çok iyidir onlarla birçok etkinlik yapabilirim
Sınıf Öğretmeniyim çocuklarla iletişimim çok iyidir onlarla birçok etkinlik yapabilirim
-
İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Maddi kazancın yanı sıra tecrübelerimi genişletmek istiyorum, bunu geleceğime bir yatırım olarak görüyorum. Deneyimsiz olduğum... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Maddi kazancın yanı sıra tecrübelerimi... (Devamı)
-
2 ay tecrübeliÖzel cemal reşit rey güzel sanatlar lisesi- tiyatro bölümü Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 12.09.2023
Tel : *** - ( 2013 - 2017 haziran ) Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi - TİYATRO BÖLÜMÜ Mezunu ?? - ( 2014 - 2015 ) Kadıköy Tiyatro Gönüllüleri - Eğitim ve Oyun grubu. - ( 2012 ) Mimar S... (Devamı için tıklayın)
Tel : *** - ( 2013 - 2017 haziran ) Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi - TİYATRO BÖLÜMÜ Mezunu ?? - ( 2014... (Devamı)
-
Hasret Değirmenci KELEŞ
Hasret Değirmenci KELEŞ
-
-
Öncelikle merhabalar ben Aleyna bir şirkette bilişim teknikeri olarak çalışıyorum ve bir çok alanda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum detaylar sayfamda mevcut kendime başka bir alan daha istiyorum. İnsan ne ka... (Devamı için tıklayın)
Öncelikle merhabalar ben Aleyna bir şirkette bilişim teknikeri olarak çalışıyorum ve bir çok alanda kendimi geliştirdiğimi... (Devamı)
-
Merhaba,profilime bakarak benim hakkımda daha detaylı şeyler öğrenebilirsiniz.
Merhaba,profilime bakarak benim hakkımda daha detaylı şeyler öğrenebilirsiniz.
-
Hi, My name is Rifqah Khairunnisa. I am from Indonesia but now i am living in Turkey. I can speak 3 languages. Indonesian, English and Turkish
Hi, My name is Rifqah Khairunnisa. I am from Indonesia but now i am living in Turkey. I can speak 3 languages. Indonesian,... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Odunpazarı | Eskişehir 26.07.2023
Ben Ayşe Uyar, Anadolu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunuyum. Eğitim sürecim boyunca kendimi geliştirmek için uzmanlık alanımla ilgili çeşitli psikoloji zirvelerine ve seminerlere... (Devamı için tıklayın)
Ben Ayşe Uyar, Anadolu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunuyum. Eğitim sürecim boyunca kendimi... (Devamı)
-
İstanbul Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. Çeşitli yerlerde ve işlerde çalıştım. Uyumlu ve hızlı öğrenen biriyim. Şu an kendi işimi yapmamakla birlikte iyi bir yerde çalışıyorum.
İstanbul Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. Çeşitli yerlerde ve işlerde çalıştım. Uyumlu ve hızlı öğrenen biriyim. Şu a... (Devamı)
-
Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. 21 yaşındayım.
Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. 21 yaşındayım.
-
Merhaba. Sabırlı, disiplinli ve çözüm odaklı biriyim. Çabucak işi kavrayabilirim. Başlayacağım işte en iyi şekilde çalışacağıma inanıyorum.
Merhaba. Sabırlı, disiplinli ve çözüm odaklı biriyim. Çabucak işi kavrayabilirim. Başlayacağım işte en iyi şekilde çalışa... (Devamı)
-
Bursa Uludağ Üniversitesi 2020 Gıda Teknikerliği mezunuyum. İstanbul Üniversitesi açıköğretim fakültesi çocuk gelişimi okuyorum.Numaram aktif değildir, iletişime geçtiğimiz takdirde numara bilgilerimi paylaşaca... (Devamı için tıklayın)
Bursa Uludağ Üniversitesi 2020 Gıda Teknikerliği mezunuyum. İstanbul Üniversitesi açıköğretim fakültesi çocuk gelişimi oku... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Oyun Ablası İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Oyun Ablası İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Oyun Ablası İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Oyun Ablası İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Oyun Ablası İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.