Cafe Elemanı İş Arayanlar
549 Aday-
Liseden yeni mezun oldum. Yaz tatili sürecinde uygun işe ihtiyacım var.
Liseden yeni mezun oldum. Yaz tatili sürecinde uygun işe ihtiyacım var.
-
Merhaba ben Ela. 19 yaşımdayım. Satış ve garsonluk konusunda tecrübeliyim. İnsan ilişkilerim iyidir. Çocukluğumdan beri kendi kırtasiyemizde satış yaptığım için insan ilişkilerime güveniyorum. Gayet güler yüzlü... (Devamı için tıklayın)
Merhaba ben Ela. 19 yaşımdayım. Satış ve garsonluk konusunda tecrübeliyim. İnsan ilişkilerim iyidir. Çocukluğumdan beri ke... (Devamı)
-
Merhabalar, bendeniz Dilara Acar. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi işletme 1.sınıf olduğumdan dolayı herhangi bir iş tecrübem yok ve her firma tecrübeli birini arıyor. Dürüst olmak gerekirse her... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar, bendeniz Dilara Acar. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi işletme 1.sınıf olduğumdan dolayı herha... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliGebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Moleküler Biyoloji ve Genetik Bornova | İzmir 22.06.2022
***
***
-
Merhaba. Part time iş arayan bir üniversite öğrencisiyim. C1 seviye İngilizce bilgisine sahibim. Analitik Düşünme/Problem Çözme/Mantık en güçlü olduğum özelliklerimdendir. Windows/Android/HarmonyOS işletim s... (Devamı için tıklayın)
Merhaba. Part time iş arayan bir üniversite öğrencisiyim. C1 seviye İngilizce bilgisine sahibim. Analitik Düşünme/Proble... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliUniversidade do Porto Moleküler Biyoloji ve Genetik Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 03.06.2022
Tecrübe edinmenin hem özgüven ve özveri yönünden bana, hem de iş hayatı boyunca gerekli olan yeteneklerime büyük katkı sağlayacağına inandığım için iş hayatının farklı alanlarında bunu yapabilmenin faydalı olac... (Devamı için tıklayın)
Tecrübe edinmenin hem özgüven ve özveri yönünden bana, hem de iş hayatı boyunca gerekli olan yeteneklerime büyük katkı sağ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliDoğuş Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bayrampaşa | İstanbul(Avrupa) 29.05.2022
üniversite öğrencisiyim bu dönem mezunum part tıme full tıme fark etmeksizin iş arıyorum. Gelişmek ve deneyim kazanmak istiyorum sıcakkanlı insanlarla ilişkileri kuvvetli çabuk adapte olan biriyim. sabırlı v... (Devamı için tıklayın)
üniversite öğrencisiyim bu dönem mezunum part tıme full tıme fark etmeksizin iş arıyorum. Gelişmek ve deneyim kazanmak is... (Devamı)
-
Halic Universitesi Amerikan Kulturu ve Edebiyati mezunuyum, Anadolu Universitesi Acikogretim fakultesi Insan Kaynaklari Yonetimi okuyorum. Insan Kaynaklari Yonetimi, Isaret Dili, Havacilik ve Ceviri Formasyonu ... (Devamı için tıklayın)
Halic Universitesi Amerikan Kulturu ve Edebiyati mezunuyum, Anadolu Universitesi Acikogretim fakultesi Insan Kaynaklari Yo... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliOrtadoğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) 13.05.2022
ODTÜ'de hazırlık öğrencisiyim. Hızlı öğrenmeye açık bir yapım var.
ODTÜ'de hazırlık öğrencisiyim. Hızlı öğrenmeye açık bir yapım var.
-
1 aydan daha az. tecrübeliGalatasaray Üniversitesi Matematik Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 12.04.2022
Herkesle rahat iletişim kurabilen,sosyal ve sorumluluklarının farkında olan biriyimdir.İnsanları ikna etme ve organizsayon işlerinde çok yetenekliyimdir.Öte yandan Fransızca ve İngilizce'yi akıcı bir şekilde ko... (Devamı için tıklayın)
Herkesle rahat iletişim kurabilen,sosyal ve sorumluluklarının farkında olan biriyimdir.İnsanları ikna etme ve organizsayon... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliBahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Beyoğlu | İstanbul(Avrupa) 08.04.2022
Merhabalar ben Berkay 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim fakat şu an dondurdum acil olarak işe ihtiyacım var.
Merhabalar ben Berkay 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim fakat şu an dondurdum acil olarak işe ihtiyacım var.
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliKastamonu Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Karabağlar | İzmir 07.04.2022
Yaz tatilinde çalışmak istiyorum. Öğrenciyim.
Yaz tatilinde çalışmak istiyorum. Öğrenciyim.
-
Yapılan çoğu iş freelance olduğu için belli bir şirket belirtemiyorum. Color ve kurgu işlerinde daha çok kendimi geliştirmek istiyorum. Adobe photoshop, premiere, aftere effects kullanabiliyorum. Da vinci resol... (Devamı için tıklayın)
Yapılan çoğu iş freelance olduğu için belli bir şirket belirtemiyorum. Color ve kurgu işlerinde daha çok kendimi geliştirm... (Devamı)
-
1993' de açmış olduğumuz işletmemizde yaklaşık olarak 5 yıl çalıştım sonra ayrılıp şoförlük yaptım ayrı olarak 3 yıl futbol 1 yıl kick boks gibi spor yaptım bilgisayar programcılığına hakimim ikili ilişkilerd... (Devamı için tıklayın)
1993' de açmış olduğumuz işletmemizde yaklaşık olarak 5 yıl çalıştım sonra ayrılıp şoförlük yaptım ayrı olarak 3 yıl fut... (Devamı)
-
***
***
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Aydın Üniversitesi Diğer Bayrampaşa | İstanbul(Avrupa) 16.03.2022
19 yaşındayım. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İngilizce Dış Ticaret öğrencisiyim. Lisede RTV okudum. 3 farklı firmada staj yaptım. Boş vakitlerimi part time çalışarak değerlendirip kendi paramı kazanmayı seviy... (Devamı için tıklayın)
19 yaşındayım. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İngilizce Dış Ticaret öğrencisiyim. Lisede RTV okudum. 3 farklı firmada sta... (Devamı)
-
23 Yaşındayım ve İstanbul Medipol Üniversitesinde Hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Sıcakkanlı, güleryüzlü, konuşmayı seven, sosyal, iletişimi kuvvetli, bulunduğum işe hemen adapte olan hırslı ve azimli... (Devamı için tıklayın)
23 Yaşındayım ve İstanbul Medipol Üniversitesinde Hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Sıcakkanlı, güleryüzlü, konuşm... (Devamı)
-
Hukuk fakültesi öğrencisiyim yarı zamanlı veya günlük iş arıyorum.
Hukuk fakültesi öğrencisiyim yarı zamanlı veya günlük iş arıyorum.
-
21 Yaşındayım Ensüstri Ürünleri Tasarımı 2.sınıf öğrencisiyim.ADobe photoshop,illustrator.premiere programlarını başlangıç seviyesinde kullanabiliyorum.Sosyal çevreye sahipim gündemi,haberleri ve sosyal medya... (Devamı için tıklayın)
21 Yaşındayım Ensüstri Ürünleri Tasarımı 2.sınıf öğrencisiyim.ADobe photoshop,illustrator.premiere programlarını başlangıç... (Devamı)
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " Cafe Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Cafe Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " Cafe Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Cafe Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " Cafe Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.