Bilet Satış Elemanı İş Arayanlar
219 Aday-
Adım Gizem. 19 yaşındayım. Trakya üniversitesi İşletme 2. sınıf öğrencisiyim.
Adım Gizem. 19 yaşındayım. Trakya üniversitesi İşletme 2. sınıf öğrencisiyim.
-
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Medipol Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Güngören | İstanbul(Avrupa) 01.11.2023
güleryüzlü, kolay öğrenen, b1 ingilizce
güleryüzlü, kolay öğrenen, b1 ingilizce
-
Merhaba, Ben Sudenaz Şekerci. İstanbul'da yaşıyorum.19 yaşında ve üniversite öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'da Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Takım çalışmasına yatkın, iletişim becer... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, Ben Sudenaz Şekerci. İstanbul'da yaşıyorum.19 yaşında ve üniversite öğrencisiyim. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaş... (Devamı)
-
Birçok ülke gezmem ve birçok dil bilmem bana insan davranişlarinin altinda yatan nedenleri iyi analiz etmemde ve ona göre iletisime geçmemde çok faydasi oluyor. Görsel ve isitsel zekam çok iyi. Buda dikkatim... (Devamı için tıklayın)
Birçok ülke gezmem ve birçok dil bilmem bana insan davranişlarinin altinda yatan nedenleri iyi analiz etmemde ve ona gör... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliCelal Bayar Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Bölümü Buca | İzmir 25.09.2023
Çocuk gelişimi üniversite mezunuyum çeşitli okullarda öğretmenlik yaptım.
Çocuk gelişimi üniversite mezunuyum çeşitli okullarda öğretmenlik yaptım.
-
Sayın İlgili Eğitimimi Giresun Üniversitesi’nde İktisat Bölümü üzerine tamamladım. Eğitimim süresince araştırma yaparak ve çeşitli kurslara katılarak kendimi geliştirdim. İş yaşamında hızlı ve üretken olmak kon... (Devamı için tıklayın)
Sayın İlgili Eğitimimi Giresun Üniversitesi’nde İktisat Bölümü üzerine tamamladım. Eğitimim süresince araştırma yaparak ve... (Devamı)
-
İnsanlara karşı daima sıcakkanlı ve samimi bir şekilde yaklaşırım. İletişimim kuvvetlidir. Her konuda pozitif olmaya çalışırım. Sorunlar karşısında yılmam, beni çözüme ulaştıracak yollar bulmaya çalışırım. Çalı... (Devamı için tıklayın)
İnsanlara karşı daima sıcakkanlı ve samimi bir şekilde yaklaşırım. İletişimim kuvvetlidir. Her konuda pozitif olmaya çalış... (Devamı)
-
Öğrenmeye, gelişmeye ve öğretmeye doyamayan bir yapıya sahibim. Çözüm odaklayım. Müşteri memnuniyetini esas alıp, buna göre iş disiplinimi ortaya koyarım. Bu işi yapabileceğimi düşünüyor ve istiyorum. CV de ekl... (Devamı için tıklayın)
Öğrenmeye, gelişmeye ve öğretmeye doyamayan bir yapıya sahibim. Çözüm odaklayım. Müşteri memnuniyetini esas alıp, buna gör... (Devamı)
-
3 ay tecrübeliKonya Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Rehberliği (MYO) Selçuklu | Konya 17.07.2023
Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin, Turizm Rehberliği bölümü'nden lisans programı mezunuyum. Kendimi geliştirebileceğim ve tecrübe edinebileceğim bir iş arıyorum. Özellikle uzun süre çalışabileceğim hatta yükse... (Devamı için tıklayın)
Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin, Turizm Rehberliği bölümü'nden lisans programı mezunuyum. Kendimi geliştirebileceğim ve... (Devamı)
-
4 yıl müzik kayıt stüdyosunda bulundum. Onun dışında bilgisayar tamirinden(3 yıl bilgisayar okudum lisede) ve blog yazarlığından(hobi) anlıyorum. Pandemi öncesi bir girişimde bulunup pandemi sebebiyle battım. T... (Devamı için tıklayın)
4 yıl müzik kayıt stüdyosunda bulundum. Onun dışında bilgisayar tamirinden(3 yıl bilgisayar okudum lisede) ve blog yazarlı... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Avcılar | İstanbul(Avrupa) 06.07.2023
Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Çok kısa dönem satış danışmanlığı yaptım. Bunun haricinde herhangi bir iş tecrübem bulunmamaktadır. Yaz dönemimi bir yandan yazılım ve dil eğitimi... (Devamı için tıklayın)
Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Çok kısa dönem satış danışmanlığı yaptım. Bunun haricinde ... (Devamı)
-
Konya Ncemettin Erbakan Üniversitesi Biyoteknoloji lisans bölümü öğrencisiyim. Ankarada ikamet etmekteyim. Part-time iş arıyorum.
Konya Ncemettin Erbakan Üniversitesi Biyoteknoloji lisans bölümü öğrencisiyim. Ankarada ikamet etmekteyim. Part-time iş ar... (Devamı)
-
KENDİMİ TELEFON DA VE YA YÜZ YÜZE DAHA İYİ VE AKICI İFADE EDEBİLECEĞİME İNANIYORUM VE BU HUSUSTA ÖZ GÜVENİMİN GAYET YERİNDE VE YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE İŞVEREN OLARAK SİZLERİN DE BU KONUYA HASSASİYET İLE ... (Devamı için tıklayın)
KENDİMİ TELEFON DA VE YA YÜZ YÜZE DAHA İYİ VE AKICI İFADE EDEBİLECEĞİME İNANIYORUM VE BU HUSUSTA ÖZ GÜVENİMİN GAYET YERİND... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 02.06.2023
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, bazen insan yönlendiren noktada oldum. Kendimi tanımlayacak olursam; dinamik, güler yüzlü,... (Devamı için tıklayın)
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, ba... (Devamı)
-
Güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek biriyim.
Güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek biriyim.
-
1 aydan daha az. tecrübeliFenerbahçe Üniversitesi Spor Yöneticiliği Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 02.05.2023
Merhaba aynı zamanda okuduğum için yarı zamanlı iş bakıyorum bilginize.
Merhaba aynı zamanda okuduğum için yarı zamanlı iş bakıyorum bilginize.
-
Bilkent Üniversitesi Matematik bölümü tam burslu öğrenciyim. Okula ayırdığım vakit dışında proje bazlı, dönemsel saha satışı, host, garsonluk gibi işler yapmak istiyorum. Geçmişte hem garsonluk hem de saha satı... (Devamı için tıklayın)
Bilkent Üniversitesi Matematik bölümü tam burslu öğrenciyim. Okula ayırdığım vakit dışında proje bazlı, dönemsel saha satı... (Devamı)
-
Merhaba sayın yetkili, Cv me eklemediğim lise zamanlarında yapmış olduğum birkaç iş daha var. Kurye, garsonluk, çağrı merkezi, gibi.. Ayrıca b sınıfı haricinde a2 ehliyetim de mevcuttur. Şuanda bir giyim mağaz... (Devamı için tıklayın)
Merhaba sayın yetkili, Cv me eklemediğim lise zamanlarında yapmış olduğum birkaç iş daha var. Kurye, garsonluk, çağrı mer... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Bilet Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Bilet Satış Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Bilet Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Bilet Satış Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Bilet Satış Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.