Depo Sayım Elemanı İş Arayanlar
94 Aday-
1 ay tecrübeliYıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Kağıthane | İstanbul(Avrupa) 22.11.2023
-
-
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
-
Çalışma alanında kendimi motive etmeyi seven, ayrıntılara ve düzene önem veren, sorumluluk sahibi birisiyim. Geçmişte çalıştığım iş yerleri ve kurumlarda takım arkadaşlarımla uyum içerisinde hareket etmeyi, iyi... (Devamı için tıklayın)
Çalışma alanında kendimi motive etmeyi seven, ayrıntılara ve düzene önem veren, sorumluluk sahibi birisiyim. Geçmişte çalı... (Devamı)
-
Aylık siğortalı devamlı bir iş arıyorum lise mezunuyum sabıkam Yok sicilim temiz
Aylık siğortalı devamlı bir iş arıyorum lise mezunuyum sabıkam Yok sicilim temiz
-
İş tecrübelerimi giremiyorum kabul edilmiyor buraya yazıyorum Filizler köftecisi ve cafe komi olarak başladım daha sonra hostes oldum 3buçuk ay devamlı gittim sonrasında part time çalıştım Cafe crown garson... (Devamı için tıklayın)
İş tecrübelerimi giremiyorum kabul edilmiyor buraya yazıyorum Filizler köftecisi ve cafe komi olarak başladım daha sonra... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliYeni Yüzyıl Üniversitesi Lojistik Yönetimi Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 19.09.2023
Sayın Yetkili, Lojistik ile ilgili olan derslerim hem teorik bilgi hem de pratik deneyim kazanmama yardımcı oldu. Aynı zamanda, takım çalışmasında bulunmamı ve takım çalışmasının gerektirdiği iletişim becer... (Devamı için tıklayın)
Sayın Yetkili, Lojistik ile ilgili olan derslerim hem teorik bilgi hem de pratik deneyim kazanmama yardımcı oldu. Aynı... (Devamı)
-
İş ahlakı, görgü kuralları, saygı ve üsluba önem veririm. Sabırlıyım, istikrarlıyım, neşeliyim ve gelişmeye açığım.
İş ahlakı, görgü kuralları, saygı ve üsluba önem veririm. Sabırlıyım, istikrarlıyım, neşeliyim ve gelişmeye açığım.
-
Ben Ege Arda. 18 yaşındayım. Teb Ataşehir Anadolu Lisesi Mezunuyum. İngilizce bilgim iyi seviyede. Bilgisayar programlarına hakimim.(office programları). Ek iş olarak internette müşterilerime karakter tasarımı ... (Devamı için tıklayın)
Ben Ege Arda. 18 yaşındayım. Teb Ataşehir Anadolu Lisesi Mezunuyum. İngilizce bilgim iyi seviyede. Bilgisayar programların... (Devamı)
-
Grafik ve tasarım mezunuyu. Muhasebe bölümünde 6 sene iş tecrübem bulunmakla beraber son olarak Uykusan Uyku Ve Medikal Ürünler firmasında Satın Alma, Planlama, Sevkiyat operasyonlarında çalıştım.
Grafik ve tasarım mezunuyu. Muhasebe bölümünde 6 sene iş tecrübem bulunmakla beraber son olarak Uykusan Uyku Ve Medikal ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 02.06.2023
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, bazen insan yönlendiren noktada oldum. Kendimi tanımlayacak olursam; dinamik, güler yüzlü,... (Devamı için tıklayın)
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, ba... (Devamı)
-
-
Lise muzunu olmakla birlikte fotoğrafçılık eğitimim bulunmakta.
Lise muzunu olmakla birlikte fotoğrafçılık eğitimim bulunmakta.
-
Amacım: İş tecrübem ve eğitimim doğrultusunda işletmenizde verilecek görevi en iyi şekilde yapmak. Kariyer hedefim: Verilecek olan görevde kendimi kanıtlamak ve kalıcı olabilmek, işyerine değer katmak.
Amacım: İş tecrübem ve eğitimim doğrultusunda işletmenizde verilecek görevi en iyi şekilde yapmak. Kariyer hedefim: Verile... (Devamı)
-
Mimar sinan gsü Sanat tarihi bölümü ögrencisiyim,kyk bursu aldıgımdan dolayı sigortasız iş arıyorum
Mimar sinan gsü Sanat tarihi bölümü ögrencisiyim,kyk bursu aldıgımdan dolayı sigortasız iş arıyorum
-
Hindistan'lıyım. İlkokul ve ortaokul eğitim dilim İngilizce idi. Liseyi de Türkiye'de bitirdiğim için Türkçeyi de öğrendim. Şimdi İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum. İngilizce çeviri yapabilirim.
Hindistan'lıyım. İlkokul ve ortaokul eğitim dilim İngilizce idi. Liseyi de Türkiye'de bitirdiğim için Türkçeyi de öğrendim... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliProf. Dr. Tuğgeneral Cevdet-Ayhan Demirkol Kız Teknik Anadolu Ve Meslek Lisesi Kepez | Antalya 21.02.2023
Küçük yaşlardan beri iş hayatındayım. Öğrenmeye açık ve hevesliyim. Grup çalışmalarında uyumlu, fikir ve düşüncelere saygı duyan, başladığı işi bitirmeyi seven, diksiyonu düzgün, uyumlu ve güler yüzlü bir kişiy... (Devamı için tıklayın)
Küçük yaşlardan beri iş hayatındayım. Öğrenmeye açık ve hevesliyim. Grup çalışmalarında uyumlu, fikir ve düşüncelere saygı... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Üniversitesi Orman Endüstrisi Mühendisliği Zeytinburnu | İstanbul(Avrupa) 15.02.2023
Merhabalar öncelikle. İstanbul üniversitesi cerrahpaşa orman endüstri mühendisliği ingilizce hazırlık sınıfı öğrencisiyim. Fakat güzel sanatlar fakültesine hazırlanmaya karar verdim ve yetenek sınavı ile grafik... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar öncelikle. İstanbul üniversitesi cerrahpaşa orman endüstri mühendisliği ingilizce hazırlık sınıfı öğrencisiyim.... (Devamı)
-
Merhaba. 23 yaşında yeni üniversite mezunuyum. Hayatımı idame ettirmekten daha çok kendimi geliştirmek ve ileriye gidebilmek için bir iş arıyorum. Yeni bilgiler ogrenmeyi yeni yetenekler öğrenmeyi ve bulunduğ... (Devamı için tıklayın)
Merhaba. 23 yaşında yeni üniversite mezunuyum. Hayatımı idame ettirmekten daha çok kendimi geliştirmek ve ileriye gidebi... (Devamı)
-
Her ortama ayak uydurabilen,enerjisi yüksek,pozitif,cana yakın,güler yüzlü
Her ortama ayak uydurabilen,enerjisi yüksek,pozitif,cana yakın,güler yüzlü
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Depo Sayım Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Depo Sayım Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Depo Sayım Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Depo Sayım Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Depo Sayım Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.