Edebiyat Öğretmeni İş Arayanlar
70 Aday-
-
-
1 ay tecrübeliYıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 26.05.2022
Turkic Languages and Literatures Student at Yıldız Technical University who are looking to improve himself in foreign languages especially in English, withquality personality aiming to be efficiently trained bu... (Devamı için tıklayın)
Turkic Languages and Literatures Student at Yıldız Technical University who are looking to improve himself in foreign lang... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Arel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Beylikdüzü | İstanbul(Avrupa) 03.05.2022
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Türkçe öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği alanlarında iş arıyorum. İlkokul-ortaokul-lise gruplarıyla çalışırım. Lgs ve Yks gruplarıyla çalışırım. Stajyer öğre... (Devamı için tıklayın)
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Türkçe öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği alanlarında iş arıyorum. İlk... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliKastamonu Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Karabağlar | İzmir 07.04.2022
Yaz tatilinde çalışmak istiyorum. Öğrenciyim.
Yaz tatilinde çalışmak istiyorum. Öğrenciyim.
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 16.03.2022
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, bazen insan yönlendiren noktada oldum. Kendimi tanımlayacak olursam; dinamik, güler yüzlü,... (Devamı için tıklayın)
Üniversiteden yeni mezun oldum fakat üniversite hayatım boyunca birçok farklı işte çalıştım. Sürekli insanlarla iç içe, ba... (Devamı)
-
-
-
4 ay tecrübeliNişantaşı Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Şişli | İstanbul(Avrupa) 03.02.2022
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
-
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliArtvin Çoruh Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Çekmeköy | İstanbul(Anadolu) 04.10.2021
-
İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Pedagojik Formasyon sahibi bir öğretmen olarak mezun oldum. Başarmak istedikten sonra her işin üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Hayatım boyunca kend... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Pedagojik Formasyon sahibi bir öğretmen olarak mezun oldum. Başar... (Devamı)
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " Edebiyat Öğretmeni İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Edebiyat Öğretmeni İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " Edebiyat Öğretmeni İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Edebiyat Öğretmeni İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " Edebiyat Öğretmeni İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.