Finans Sorumlusu İş Arayanlar
52 Aday-
Lisans eğitimimi iktisat alanında tamamladım. Bugüne kadar görev aldığım tüm firmalarda araştırmacı, yenilikçi ve fırsat yaratan birisi olarak rol aldım. Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikçi yapım ve ge... (Devamı için tıklayın)
Lisans eğitimimi iktisat alanında tamamladım. Bugüne kadar görev aldığım tüm firmalarda araştırmacı, yenilikçi ve fırsat y... (Devamı)
-
Sayın İlgili, Özgeçmişimin, eğitimimin ve yeteneklerimin işin özelliklerine ve şirketiniz bakış açısına uygun olduğunu düşünüyorum. İş için aradığınız şartları taşıyorum. Ufuk Üniversitesi Uluslararası... (Devamı için tıklayın)
Sayın İlgili, Özgeçmişimin, eğitimimin ve yeteneklerimin işin özelliklerine ve şirketiniz bakış açısına uygun olduğun... (Devamı)
-
Sayın yetkili şirketinizle ilgileniyorum başarılı aktif güvenilir dürüst sadık titiz göreceli olumlu düşünen işine sımsıkı sarılan biriyim çalışmayı çok seviyorum ilginiz için teşekkür ederim
Sayın yetkili şirketinizle ilgileniyorum başarılı aktif güvenilir dürüst sadık titiz göreceli olumlu düşünen işine sımsıkı... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliDumlupınar Üniversitesi Bankacılık ve Finans Sultanbeyli | İstanbul(Anadolu) 27.04.2022
-
-
I am a graduate student with high communication skills and strong writing and executing abilities. As a technology enthusiast, I am pursuing my Business Analytics Nanodegree Program in Udacity & Bertelsmann Tec... (Devamı için tıklayın)
I am a graduate student with high communication skills and strong writing and executing abilities. As a technology enthusi... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliBalıkesir Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) 22.03.2022
BEN DUYGU BAYTEKİN. 2018 YILINDA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FİNANS,BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM.MEZUN OLDUĞUM BÖLÜMLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞ DENEYİMİM MAALESEF Kİ OLMADI. ANCAK 4 AY KADAR Bİ CA... (Devamı için tıklayın)
BEN DUYGU BAYTEKİN. 2018 YILINDA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FİNANS,BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM.MEZUN OLD... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Aydın Üniversitesi Ekonomi ve Finans Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 05.03.2022
-
-
-
2 ay tecrübeliMarmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Güngören | İstanbul(Avrupa) 11.02.2022
-
4 ay tecrübeliNişantaşı Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Şişli | İstanbul(Avrupa) 03.02.2022
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
-
-
-
-
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " Finans Sorumlusu İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Finans Sorumlusu İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " Finans Sorumlusu İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Finans Sorumlusu İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " Finans Sorumlusu İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.