Makine Montaj Elemanı İş Arayanlar
20 Aday-
-
-
Uzun süredir sosyal medya hesap yönetme - blog yazarlığı - video editörlüğü yapıyorum
Uzun süredir sosyal medya hesap yönetme - blog yazarlığı - video editörlüğü yapıyorum
-
-
Rize/Çayeli doğumluyum 18 yaşındayım Balıkçı gemilerinde 2yıl staj yaptım İle konusunda az da olsa tecrübem bulunmaktadır
Rize/Çayeli doğumluyum 18 yaşındayım Balıkçı gemilerinde 2yıl staj yaptım İle konusunda az da olsa tecrübem bulunm... (Devamı)
-
4 ay tecrübeliNişantaşı Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Şişli | İstanbul(Avrupa) 03.02.2022
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
Mecidiyeköyde ikamet ettiğim için ulaşımda hiçbir problemim yok.
-
Çalışma hayatım boyunca yurtdışı işleri ile uğraştım makine imalatı paslanmaz reactör eşanjör ve gıda kimya ilaç ve kozmetik makinaları yaptım pazarladım avrupa ve iran sudan libiya cezair ve irak lü... (Devamı için tıklayın)
Çalışma hayatım boyunca yurtdışı işleri ile uğraştım makine imalatı paslanmaz reactör eşanjör ve gıda kimya ilaç ve k... (Devamı)
-
-
-
-
Meslek liseli mezunuyum Metal işleri bölümünden Kaynakçı belgesi Ustalık belgesi ve dükkan açma belgesi vardır.
Meslek liseli mezunuyum Metal işleri bölümünden Kaynakçı belgesi Ustalık belgesi ve dükkan açma belgesi vardır.
-
-
1 ay tecrübeliİstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Maltepe | İstanbul(Anadolu) 18.12.2021
-
2 yıllık üniversite ormancılık bölümü bitirdim İş hayatımda kariyer hedeflerim var Askerlik durumum 35/C maddesine göre 31.12.2020 yılına kadar tecilliyim. iş potansiyeline göre askerden sonrada devam etme... (Devamı için tıklayın)
2 yıllık üniversite ormancılık bölümü bitirdim İş hayatımda kariyer hedeflerim var Askerlik durumum 35/C maddesine gör... (Devamı)
-
Merhaba Gaziemir Sarnıç'da İkamet Etmekteyim.. Teknik bilgi ve becerilerimi ortaya koyup faydalı olabileceğim ve bunları geliştirebileceğim, çalıştığım kurumun hedeflerine ulaşabilmesi için görev alabileceğim... (Devamı için tıklayın)
Merhaba Gaziemir Sarnıç'da İkamet Etmekteyim.. Teknik bilgi ve becerilerimi ortaya koyup faydalı olabileceğim ve bunları... (Devamı)
-
motosiklet ustasıyım
motosiklet ustasıyım
-
-
ınsan kaynakları müdürlüğüne inşaat makinaları alanında çalışmış bulunmaktayın 25 yıllık tecrübe ve birikimimle sizinle çalışmak isterim ilginize teşekkür eder saygılar sunarım irtibat ***
ınsan kaynakları müdürlüğüne inşaat makinaları alanında çalışmış bulunmaktayın 25 yıllık tecrübe ve birikimimle sizinle ça... (Devamı)
-
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " Makine Montaj Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Makine Montaj Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " Makine Montaj Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Makine Montaj Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " Makine Montaj Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.