Stajyer İş Arayanlar
158 Aday-
Selamlar, Bilgisayar Programcılığı (Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği) 1. sınıf öğrencisiyim ve şu anda Isparta Uluborlu Selahattin Karasoy MYO'da eğitimime devam ediyorum. Alanımda kendimi geliştirmek ve s... (Devamı için tıklayın)
Selamlar, Bilgisayar Programcılığı (Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği) 1. sınıf öğrencisiyim ve şu anda Isparta Ulubor... (Devamı)
-
Şirketinizde Elektrik Elektronik Mühendisliği pozisyonuna olan ilgimi ifade etmek için yazıyorum. Ekibinize etkili bir şekilde katkıda bulunma yeteneğime güveniyorum. Kariyerim boyunca, beni şirketiniz için ... (Devamı için tıklayın)
Şirketinizde Elektrik Elektronik Mühendisliği pozisyonuna olan ilgimi ifade etmek için yazıyorum. Ekibinize etkili bir şek... (Devamı)
-
Merhaba, ben Lezin Narinç, İnönü Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Tasarım alanındaki teorik bilgilerimi pratikte geliştirmek, üretkenliğimi gerçek projelere yansıtmak ve yaratıcı bir ek... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, ben Lezin Narinç, İnönü Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Tasarım alanındaki teorik bilgi... (Devamı)
-
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
Merhaba Sizinle çalışmak istiyorum.
-
Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencisi olarak, teknoloji ve iş süreçlerini bir araya getiren projelerde aktif rol almaktan büyük keyif alıyorum. Özellikle web tasarımı, veri setleri ve veri analizi alanlarında ke... (Devamı için tıklayın)
Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencisi olarak, teknoloji ve iş süreçlerini bir araya getiren projelerde aktif rol almaktan b... (Devamı)
-
Yeni mezun bir Endüstri Mühendisi olarak, Ses Cup ve Kare Tekstil'deki deneyimlerim ile üretim planlama stok yönetimi, sipariş takibi ve süreç aşamalarında görev alarak, Nebim V3 ERP sisteminin etkin kullanıma ... (Devamı için tıklayın)
Yeni mezun bir Endüstri Mühendisi olarak, Ses Cup ve Kare Tekstil'deki deneyimlerim ile üretim planlama stok yönetimi, sip... (Devamı)
-
İki yıl boyunca sosyal medya içerik yönetimi, analizi, metin yazımı ve kriz raporlama konularında deneyim kazanmış bir Sosyal Medya Analistiyim. Edindiğim yetkinlikleri sürekli olarak geliştirerek profesy... (Devamı için tıklayın)
İki yıl boyunca sosyal medya içerik yönetimi, analizi, metin yazımı ve kriz raporlama konularında deneyim kazanmış bir... (Devamı)
-
Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik lisans mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca kendimi geliştirmek adına çeşitli alan ve yerlerde stajer olarak çalıştım. ÜÜ Tv' de bir ay boyunca tüm programların hazır... (Devamı için tıklayın)
Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik lisans mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca kendimi geliştirmek adına çeşitli ... (Devamı)
-
20 yaşındayım. Türkçe(C2) Arapça (C2) ve İngilizce (B2) olarak 3 dil biliyorum. Kitap fuarlarında stand gorevlisi olarak, Boston Drink&Dessert ve Ayaküstü Kahve’de Barista olarak çalıştım, 1 yıl boyunca da Adli... (Devamı için tıklayın)
20 yaşındayım. Türkçe(C2) Arapça (C2) ve İngilizce (B2) olarak 3 dil biliyorum. Kitap fuarlarında stand gorevlisi olarak, ... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliKocaeli Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 03.04.2025
Ben Ali Emre YAR, Kocaeli Üniversitesi bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Yazılım dünyasına olan ilgim ve bu alandaki becerilerimi geliştirme çabamla, sürdürülebilir çözümler üretmeye odaklanıyorum. Öğrenci... (Devamı için tıklayın)
Ben Ali Emre YAR, Kocaeli Üniversitesi bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Yazılım dünyasına olan ilgim ve bu alandaki ... (Devamı)
-
Merhaba, 21 yaşında, İstanbul Atlas Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim ve İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde ÇAP yapıyorum. İki bölümümle de ilgili staj ve/ya yarı zamanlı işlere... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, 21 yaşında, İstanbul Atlas Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim ve İngilizce Mütercim Ter... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliDokuz Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Buca | İzmir 01.04.2025
CV: *** Merhaba, yönetim bilişim sistemleri 4. sınıf öğrencisiyim ve gelecekteki kariyerimi veri odaklı teknoloji alanında şekillendirmeyi hedefliyorum. Üniversite eğitimim boyunca edindiğim teknik ve temel b... (Devamı için tıklayın)
CV: *** Merhaba, yönetim bilişim sistemleri 4. sınıf öğrencisiyim ve gelecekteki kariyerimi veri odaklı teknoloji alanın... (Devamı)
-
Zorunlu staj süresi : 20 gün + 20 gün 01 Temmuz 2025 tarihinden haftanın 5 günü çalışabilirim IT, Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi alanlarında ciddi şekilde kendini geliştirmek isteyen bir bilgisayar mühendisi ö... (Devamı için tıklayın)
Zorunlu staj süresi : 20 gün + 20 gün 01 Temmuz 2025 tarihinden haftanın 5 günü çalışabilirim IT, Yapay Zeka ve Makine Ö... (Devamı)
-
İngilizce seviyem B2'dir. Web ve mobil platformlarda aktif olarak yazılım geliştiriyorum. Şu anda ekibimle büyük bir yazılım projesinde frontend geliştirici olarak çalışıyorum. UI/UX tasarımı konusunda deneyim... (Devamı için tıklayın)
İngilizce seviyem B2'dir. Web ve mobil platformlarda aktif olarak yazılım geliştiriyorum. Şu anda ekibimle büyük bir yazıl... (Devamı)
-
Karabük Üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği alanında güçlü bir akademik temele sahip, analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştiren bir öğrenciyi... (Devamı için tıklayın)
Karabük Üniversitesi endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği alanında güçlü bir akademik te... (Devamı)
-
Ben Mertcan HIRLAK, Gazi üniversitesinde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, Mobil uygulama geliştiriciliği, web ve veri yapılarına ilgim var.
Ben Mertcan HIRLAK, Gazi üniversitesinde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, Mobil uygulama geliştiriciliği, web ve veri... (Devamı)
-
3 ay tecrübeliİstanbul Medipol Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) 26.03.2025
Kendimi insan kaynakları ve medya alanında geliştirmek istiyorum. İnsan ilişkilerinde iletişimim kuvvetli, ve ikna kabiliyetim yüksektir. Dış görünüşüme önem gösteririm, yerine göre nasıl görünmem gerektiğini ö... (Devamı için tıklayın)
Kendimi insan kaynakları ve medya alanında geliştirmek istiyorum. İnsan ilişkilerinde iletişimim kuvvetli, ve ikna kabiliy... (Devamı)
-
KAIST’te Bilgisayar Bilimi ve Endüstri Sistemleri Mühendisliği alanlarında çift anadal yapmayı planlayan bir öğrenci olarak, teknik bilgi birikimim ve disiplinler arası bakış açımla ekibinize katkı sağlamaya ha... (Devamı için tıklayın)
KAIST’te Bilgisayar Bilimi ve Endüstri Sistemleri Mühendisliği alanlarında çift anadal yapmayı planlayan bir öğrenci olara... (Devamı)
-
"Bilgisayar Programcılığı bölümünde öğrenim görmekteyim ve lise yıllarımdan beri yazılım alanında kendimi geliştirmekteyim. Eğitim hayatım boyunca lisede HTML, CSS ve C# dillerinde temel bilgiler edindim; ünive... (Devamı için tıklayın)
"Bilgisayar Programcılığı bölümünde öğrenim görmekteyim ve lise yıllarımdan beri yazılım alanında kendimi geliştirmekteyim... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Stajyer İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Stajyer İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Stajyer İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Stajyer İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Stajyer İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.