Bankacılık ve Sigortacılık İş Arayanlar
236 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliAlanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Kepez | Antalya 26.01.2023
-
6 ay tecrübeliMarmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 25.01.2023
-
Sayın ilgili; Bankacılık/Sigortacılık önlisans mezunuyum.Banka/finans ve mağazacılık sektörlerinde çalışma imkanım oldu.Eğitim ve iş hayatımda farklı insanlarla birlikte çalışma fırsatı yakalamam takım çalışmas... (Devamı için tıklayın)
Sayın ilgili; Bankacılık/Sigortacılık önlisans mezunuyum.Banka/finans ve mağazacılık sektörlerinde çalışma imkanım oldu.Eğ... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliTrakya Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Beylikdüzü | İstanbul(Avrupa) 23.01.2023
Enes Furkan Camcı ben. 22 yaşındayım. Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık önlisans mezunuyum. Şuan Trakya Üniversitesi lisans son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında diplomamı aldıktan sonra Sigortac... (Devamı için tıklayın)
Enes Furkan Camcı ben. 22 yaşındayım. Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık önlisans mezunuyum. Şuan Trakya Üniv... (Devamı)
-
Portföy yönetmeni
Portföy yönetmeni
-
ismim Esin olarak değiştirilmiştir bilginize..
ismim Esin olarak değiştirilmiştir bilginize..
-
Merhaba, empati gücü yüksek biriyim. sorun giderme , durum değerlendirme ve pratiklik konusunda kendime güveniyorum. Microsoft programlarına iyi derecede hakimim. Metin oluşturma ve klavye hakimiyeti yüksek bir... (Devamı için tıklayın)
Merhaba, empati gücü yüksek biriyim. sorun giderme , durum değerlendirme ve pratiklik konusunda kendime güveniyorum. Micro... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliPamukkale Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Menemen | İzmir 26.12.2022
Pamukkale üniversitesi bankacılık ve sigortacılık bölümü 2021 mezunuyum birincilikle bitirdim. Sigorta şirketinde staj yaptım ve bir ay çalıştım 24 ekrana hakimim
Pamukkale üniversitesi bankacılık ve sigortacılık bölümü 2021 mezunuyum birincilikle bitirdim. Sigorta şirketinde staj yap... (Devamı)
-
2017 yılından itibaren makale yazarlığı yapıyorum. SEO uyumlu makaleler yazıyorum ve blog, tanıtım yazıları üretiyorum
2017 yılından itibaren makale yazarlığı yapıyorum. SEO uyumlu makaleler yazıyorum ve blog, tanıtım yazıları üretiyorum
-
YILDIRIM MESLEK LİSESİ MUHASEBE BÖLÜMÜ 2014 YILINDA MEZUN OLDUM.Muhasebe bürosunda staj harici çalıştım.Üniversiteyi Trakya Üniversitesi Banka ve sigortacılık bölümü nu okudum 2019 yılında mezun oldum.Hedefim G... (Devamı için tıklayın)
YILDIRIM MESLEK LİSESİ MUHASEBE BÖLÜMÜ 2014 YILINDA MEZUN OLDUM.Muhasebe bürosunda staj harici çalıştım.Üniversiteyi Traky... (Devamı)
-
-
3 ay tecrübeliGaziosmanpaşa Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Pendik | İstanbul(Anadolu) 13.09.2022
MERHABALAR BEN HALİDENUR ÇAKICI. KENDİNİ HER ZAMAN GELİŞTİREN ÖĞRENMEYİ VE ÖĞRETMEYİ BİLGİ SAHİBİ OLMAYI GEZMEYE ÇALIŞMAYI KİTAP OKUMAYI VE YEMEK YAPMAYI ÇOK SEVEN BİRİYİM. SİZLERLE ÇALIŞMAK YENİ İŞ ARKADAŞLARI... (Devamı için tıklayın)
MERHABALAR BEN HALİDENUR ÇAKICI. KENDİNİ HER ZAMAN GELİŞTİREN ÖĞRENMEYİ VE ÖĞRETMEYİ BİLGİ SAHİBİ OLMAYI GEZMEYE ÇALIŞMAYI... (Devamı)
-
3 ay tecrübeliPamukkale Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Esenler | İstanbul(Avrupa) 09.05.2022
Bankacılık ve Sigortacılık mezunu 24 yaşında
Bankacılık ve Sigortacılık mezunu 24 yaşında
-
3 ay tecrübeliZonguldak Karaelmas Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Maltepe | İstanbul(Anadolu) 26.04.2022
Lojistik Uzmanı C# ( Temel Seviye ) SQL ( Temel Seviye )
Lojistik Uzmanı C# ( Temel Seviye ) SQL ( Temel Seviye )
-
23 Yaşındayım, Dikmende ikametgah ediyorum Lise de muhasebe ve finans Anadolu ve Meslek Lisesi mezunuyum, Önlisans Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden mezunum 2 yıl ön muhasebe ve sekreterlik yaptım E arşiv f... (Devamı için tıklayın)
23 Yaşındayım, Dikmende ikametgah ediyorum Lise de muhasebe ve finans Anadolu ve Meslek Lisesi mezunuyum, Önlisans Bankacı... (Devamı)
-
merhaba, ben Efkancan Aktunç 22 yaşındayım 2020 yılında Aksaray üniversitesi bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum. Segem belgesine sahibim Microsoft programlarından anlıyorum askerlik hizmetini yer... (Devamı için tıklayın)
merhaba, ben Efkancan Aktunç 22 yaşındayım 2020 yılında Aksaray üniversitesi bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun o... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliKırklareli Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bayrampaşa | İstanbul(Avrupa) 22.03.2022
Sümeyye ergül iş konusunda titizimdir yapıcağım işi doğru şekilde yerine getiririm işten kaytarmaktan asla hoşlanmam düzenliyimdir iş saatlerime önem veririm. İş yerindeki güvenli huzurlu çalışma ortamı herşeyi... (Devamı için tıklayın)
Sümeyye ergül iş konusunda titizimdir yapıcağım işi doğru şekilde yerine getiririm işten kaytarmaktan asla hoşlanmam düzen... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliBalıkesir Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) 22.03.2022
BEN DUYGU BAYTEKİN. 2018 YILINDA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FİNANS,BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM.MEZUN OLDUĞUM BÖLÜMLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞ DENEYİMİM MAALESEF Kİ OLMADI. ANCAK 4 AY KADAR Bİ CA... (Devamı için tıklayın)
BEN DUYGU BAYTEKİN. 2018 YILINDA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FİNANS,BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM.MEZUN OLD... (Devamı)
-
Uludağ Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık mezunuyum. E-ticaret satışı yapan tekstil fabrikasının Lojistik operasyon elemanı olarak çalıştığım dönemde MS Office ekipmanlarından Excel, Power Point, Word uyg... (Devamı için tıklayın)
Uludağ Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık mezunuyum. E-ticaret satışı yapan tekstil fabrikasının Lojistik operasyon ... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.