Yenişehir İş Arayanlar
41 Aday-
Merhaba , 26 yaşındayım Bilgisayar Mühendisi olarak bir şirkette çalışıyorum. Yazı yazmaya ilgi duyuyorum . Freelance olarak metin yazarlığı yapmak istiyorum .
Merhaba , 26 yaşındayım Bilgisayar Mühendisi olarak bir şirkette çalışıyorum. Yazı yazmaya ilgi duyuyorum . Freelance olar... (Devamı)
-
-
1 ay tecrübeliMuş Alparslan Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Yenişehir | Diyarbakır 26.01.2023
-
5 ay tecrübeliMuş Alparslan Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (MYO) Yenişehir | Diyarbakır 18.01.2023
2015 ten bu yana yıllardır turizm sektöründe çalışıyorum ayrıca sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü mezunuyum mesleki olarak İngilizce seviyem iyi ve diğer dillere karşı da yabancı değilim.Kariyer hed... (Devamı için tıklayın)
2015 ten bu yana yıllardır turizm sektöründe çalışıyorum ayrıca sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü mezunuyum mesl... (Devamı)
-
-
5 yılı aşkın bir süredir iş tecrübesi ve her sektöre kolaylıkla uyum saglayarak başarı elde eden bir kişiliğe sahibim. Tempo çagrı merkezi hepsi burada projesinde inbount ve outbount projelerinde yer alarak çag... (Devamı için tıklayın)
5 yılı aşkın bir süredir iş tecrübesi ve her sektöre kolaylıkla uyum saglayarak başarı elde eden bir kişiliğe sahibim. Tem... (Devamı)
-
Aylık siğortalı devamlı bir iş arıyorum lise mezunuyum sabıkam Yok sicilim temiz
Aylık siğortalı devamlı bir iş arıyorum lise mezunuyum sabıkam Yok sicilim temiz
-
-
-
Merhaba... Ben tecrübeli bir mimarım. Mezun olduktan sonra gerek sahada gerekse de büro ortamında çalıştım. Sahada taşeronların sevk idaresi, hakedişleri, imalat kontrolü, malzeme tedariği, İSG uygulamaların... (Devamı için tıklayın)
Merhaba... Ben tecrübeli bir mimarım. Mezun olduktan sonra gerek sahada gerekse de büro ortamında çalıştım. Sahada taşe... (Devamı)
-
f klavye kullanabiliyorum ,otomasyon sistemlerini kulanabilirim ,kendimi geliştirme konusunda iyiyim.
f klavye kullanabiliyorum ,otomasyon sistemlerini kulanabilirim ,kendimi geliştirme konusunda iyiyim.
-
SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ,SEKRETERLİK,MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ,ARAPLARA SÖZLÜ VE YAZILI TERCÜMANLIK VE TÜRKÇE METİN YAZARLIĞI DENEYİMİM VAR. İYİ DERECEDE ARAPÇA VE TÜRKÇE BİLİYORUM.BU DİLLERE HAKİMİM.WORD,EXCELL,POWER POİ... (Devamı için tıklayın)
SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ,SEKRETERLİK,MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ,ARAPLARA SÖZLÜ VE YAZILI TERCÜMANLIK VE TÜRKÇE METİN YAZARLIĞI DENEYİM... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliFırat Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Yenişehir | Diyarbakır 20.08.2022
Merhaba, İngiliz Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim. Tüm kademelerdeki öğrencilere özel olarak ingilizce dersi verdim. Şimdi de özel ders vermek istiyorum
Merhaba, İngiliz Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim. Tüm kademelerdeki öğrencilere özel olarak ingilizce dersi verdi... (Devamı)
-
LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM.OKURKEN PARA KAZANMAK İÇİN İŞ ARIYORUM.
LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM.OKURKEN PARA KAZANMAK İÇİN İŞ ARIYORUM.
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "Diyarbakır Yenişehir İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Diyarbakır Yenişehir İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "Diyarbakır Yenişehir İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Diyarbakır Yenişehir İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "Diyarbakır Yenişehir İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.