E-ticaret Uzmanı İş Arayanlar
44 Aday-
8 ay tecrübeliİstanbul Arel Üniversitesi Spor Yöneticiliği Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 23.06.2022
Sigortalı iş deneyimim bulunmamaktadır. Ancak yıllarca serbest olarak çalıştım. Sosyal medya uzmanlığı, internet üzerinden ürün satışları yaptım ve özel dersler de verdim. Yabancı dil bilgim de çok iyidir.(Özel... (Devamı için tıklayın)
Sigortalı iş deneyimim bulunmamaktadır. Ancak yıllarca serbest olarak çalıştım. Sosyal medya uzmanlığı, internet üzerinden... (Devamı)
-
-
4 ay tecrübeliKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Eyüp | İstanbul(Avrupa) 15.05.2022
E-ticaret ve Web Sitesi Yönetimi ve Bunun yanında her türlü grafik işlerini yapabilirim.
E-ticaret ve Web Sitesi Yönetimi ve Bunun yanında her türlü grafik işlerini yapabilirim.
-
6 ay tecrübeliBilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (MYO) Esenler | İstanbul(Avrupa) 15.04.2022
-
1 aydan daha az. tecrübeliMustafa Kemal Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 15.04.2022
-
-
-
Bilgisayar bilimi ve teknolojisiyle her zaman ilgilenmişimdir ama her şeyi çok çabuk anlayabilir ve öğrenebilirim. Akıcı olarak ingilizce konuşabiliyor ve yazabiliyorum. E-ticaret, Dijital pazarlama, grafik tas... (Devamı için tıklayın)
Bilgisayar bilimi ve teknolojisiyle her zaman ilgilenmişimdir ama her şeyi çok çabuk anlayabilir ve öğrenebilirim. Akıcı o... (Devamı)
-
6 ay tecrübeliAnadolu Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 01.03.2022
Aktif iş arayışım mevcut.
Aktif iş arayışım mevcut.
-
Birçok ülke gezmem ve birçok dil bilmem bana insan davranişlarinin altinda yatan nedenleri iyi analiz etmemde ve ona göre iletisime geçmemde çok faydasi oluyor. Görsel ve isitsel zekam çok iyi. Buda dikkatim... (Devamı için tıklayın)
Birçok ülke gezmem ve birçok dil bilmem bana insan davranişlarinin altinda yatan nedenleri iyi analiz etmemde ve ona gör... (Devamı)
-
Merhaba ben hakan
Merhaba ben hakan
-
-
İstanbul'da yaşıyorum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü Basım ve Yayın Teknolojileri Programı mezunuyum. Mesleğimle alakalı ve bunun dışında çeşitli iş tecrübel... (Devamı için tıklayın)
İstanbul'da yaşıyorum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü Basım ve Yayın Tekn... (Devamı)
-
-
-
Bilgisayar bilgim, Ağ, Network, Sql, Yazılımlar, Bakım, Format, Server yönetimi, Terminal kurulum, Ofis programları, Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver, Bilgisayar ve Ağ güvenliği. İnternet bilgim, Web tasar... (Devamı için tıklayın)
Bilgisayar bilgim, Ağ, Network, Sql, Yazılımlar, Bakım, Format, Server yönetimi, Terminal kurulum, Ofis programları, Adobe... (Devamı)
-
3 ay tecrübeliÇankırı Karatekin Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Çankaya | Ankara 30.10.2021
-
1 aydan daha az. tecrübeliAlanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Uluslararası Ticaret Etimesgut | Ankara 19.09.2021
-
Sayin ilgili, Özgeçmişimin, yeteneklerimin iş tanımınıza ve kurumunuzun bakış açısına uygun olduğunu düşünüyorum.Okumayı,arastırmayı,içerik üretmeyi,öğrenmeyi ve öğretmeyi seviyorum. Ondokuz Mayis Üniversit... (Devamı için tıklayın)
Sayin ilgili, Özgeçmişimin, yeteneklerimin iş tanımınıza ve kurumunuzun bakış açısına uygun olduğunu düşünüyorum.Okumay... (Devamı)
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " E-ticaret Uzmanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
E-ticaret Uzmanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " E-ticaret Uzmanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
E-ticaret Uzmanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " E-ticaret Uzmanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.