Bilgisayar İş Arayanlar
268 Aday-
İşini severek yapan ve detayları çok önemseyen biriyim. İnsan ilişkileri noktasında esnek olmanın bana verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe ettim. Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi ... (Devamı için tıklayın)
İşini severek yapan ve detayları çok önemseyen biriyim. İnsan ilişkileri noktasında esnek olmanın bana verimlilik olarak g... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliBandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bilgisayar Beykoz | İstanbul(Anadolu) 16.05.2022
Web Programlama ve ilgili alanımda araştırma yapmayı seven Bilgisayar Programcılığı bölümünden yeni mezun bir gencim
Web Programlama ve ilgili alanımda araştırma yapmayı seven Bilgisayar Programcılığı bölümünden yeni mezun bir gencim
-
Merhaba; Düzce üniversitesi bilgisayar programcılığından mezun olup, mesleğimi henüz iş tecrübesi ile hayata geçiremedim. Kendime güvenim oldukça vardır, terim bilgim iş hayatı için yeterli olmaya bilir yaln... (Devamı için tıklayın)
Merhaba; Düzce üniversitesi bilgisayar programcılığından mezun olup, mesleğimi henüz iş tecrübesi ile hayata geçiremedi... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliGelişim Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 09.05.2022
-
1 aydan daha az. tecrübeliMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Pendik | İstanbul(Anadolu) 20.04.2022
-
Sude İkra Özçelik. 21 yaşındayım. Gazi Üniversitesi Basın ve Yayın mezunuyum. Anadolu üniversitesi Web Tasarımı ve Kodlama son sınıf öğrencisiyim. Yazılım konusunda kendimi geliştirebileceğim bir işte çalışmak ... (Devamı için tıklayın)
Sude İkra Özçelik. 21 yaşındayım. Gazi Üniversitesi Basın ve Yayın mezunuyum. Anadolu üniversitesi Web Tasarımı ve Kodlama... (Devamı)
-
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nü 3,11 dereceyle bitirmiş yeni mezun bir programcıyım ve ilgili pozisyonlarda çalışmak isterim.
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nü 3,11 dereceyle bitirmiş yeni mezun bir programcıyım ve ilgi... (Devamı)
-
Okuduğum bölüm ve sosyal medyaya olan ilgim, zevk sahibi ve görselliğe önem veren, başına geçtiğim işi titizlikle sonuna kadar götüren bir insan olmamdan kaynaklı iyi işler başaracağımdan eminim.
Okuduğum bölüm ve sosyal medyaya olan ilgim, zevk sahibi ve görselliğe önem veren, başına geçtiğim işi titizlikle sonuna k... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliAyvansaray Üniversitesi Bilgisayar Sultangazi | İstanbul(Avrupa) 13.03.2022
GOP Teknik Lisesinde 4 sene web programalama İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(İÖ) 1.Sınıf
GOP Teknik Lisesinde 4 sene web programalama İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(İÖ) 1.Sınıf
-
Öğrenim hayatım ile birlikte sürdürebileceğim Part Time iş ilanları ile ilgileniyorum. Öğrencilik hayatımda katıldığım projeler ve programlar sayesinde Takım Çalışması, İş Bölümü ve İş Disiplini gibi meziy... (Devamı için tıklayın)
Öğrenim hayatım ile birlikte sürdürebileceğim Part Time iş ilanları ile ilgileniyorum. Öğrencilik hayatımda katıldığı... (Devamı)
-
İzmirde doğup büyüdüm 19 yaşındayım Yaşar Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Freelance olarak Web tasarım,grafik tasarım ve sosyal medya hizmetleri veriyorum. İş ahlakı ve etik çerçevelerde mera... (Devamı için tıklayın)
İzmirde doğup büyüdüm 19 yaşındayım Yaşar Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Freelance olarak Web tasarım,... (Devamı)
-
Profesyonel Seo Uzmanı
Profesyonel Seo Uzmanı
-
IT- Web Developer & Designer
IT- Web Developer & Designer
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Medipol Üniversitesi Bilgisayar Beykoz | İstanbul(Anadolu) 02.07.2021
Güleryuzlu, cana yakın, diksiyonu düzgün, öğrenci
Güleryuzlu, cana yakın, diksiyonu düzgün, öğrenci
-
Almanca ve İngilizce olmak üzere 2 ayrı yabancı dilim var. ondokuz mayıs üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum. 19 yaşımdayım. Renkli kişiliğim ve yaratıcı fikirli bi karakterim var. Herşeyden memnun ... (Devamı için tıklayın)
Almanca ve İngilizce olmak üzere 2 ayrı yabancı dilim var. ondokuz mayıs üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum. ... (Devamı)
-
Eğitimime ve kişisel özelliklerime uygun, iş arıyorum, bir pozisyonda çalışma isteğimi iletmek istiyorum. 2019 yılında Türközü Oğuzhan mesleki ve teknik anadolu lisesi bilişim teknolojileri bölümünden mezun ol... (Devamı için tıklayın)
Eğitimime ve kişisel özelliklerime uygun, iş arıyorum, bir pozisyonda çalışma isteğimi iletmek istiyorum. 2019 yılında Tür... (Devamı)
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.