İstanbul Esenyurt Üniversitesi İş Arayanlar
122 Aday-
2 ay tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Beylikdüzü | İstanbul(Avrupa) 18.03.2023
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Mimarlık Bölümü Esenler | İstanbul(Avrupa) 18.03.2023
-
1 ay tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Muratpaşa | Antalya 16.03.2023
-
-
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Fatih | İstanbul(Avrupa) 20.02.2023
İstanbul Esenyurt üniversitesinde siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler okumaktayım İngilizce biliyorum part time iş arıyorum
İstanbul Esenyurt üniversitesinde siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler okumaktayım İngilizce biliyorum part time iş ar... (Devamı)
-
2 ay tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 27.11.2022
cebrail alagöz askerliğini tamamladı seyahat kısıtlaması yok esnek çalışma saatleri takım oyuncusu gelişmeye açık enerjik yeni mezun
cebrail alagöz askerliğini tamamladı seyahat kısıtlaması yok esnek çalışma saatleri takım oyuncusu gelişmeye açık en... (Devamı)
-
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2021-2022 mezunuyum. Stajlarımı Çarşamba Devlet Hastanesi, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde yaptım. Eğitim hayatım ve tecrüb... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2021-2022 mezunuyum. Stajlarımı Çarşamba Devlet Hastanesi, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim v... (Devamı)
-
Merhaba ben Fatma Nur İstanbul esenyurt üniversitesi grafik tasarımı mezunuyum bir sanatçı olarak doğdum ve tüm sanat dallarına olağan üstü ilgi ve beceriye sahibim, hayatım boyunca sanatımı icra etmek ve sanat... (Devamı için tıklayın)
Merhaba ben Fatma Nur İstanbul esenyurt üniversitesi grafik tasarımı mezunuyum bir sanatçı olarak doğdum ve tüm sanat dall... (Devamı)
-
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 04.10.2022
Problem çözebilme yeteneği üst seviyede, sorumluluk sahibi,detaycı,yaratıcı düşünen,ekip çalışmasına yatkın biriyim.Kişisel ve profesyonel olarak gelişimime katkı sağlayacak, benim de firmaya katkı sağlayacağı... (Devamı için tıklayın)
Problem çözebilme yeteneği üst seviyede, sorumluluk sahibi,detaycı,yaratıcı düşünen,ekip çalışmasına yatkın biriyim.Kişise... (Devamı)
-
Merhabalar, cansu İstanbul ( esenyurt inşaat şirketini bitiriyor. İstanbul Esenyurt Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü tamamlamış. Alan derslerim, ofis ,şantiye stajlarım ve kısa bir süre tam zamanlı eğitimler y... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar, cansu İstanbul ( esenyurt inşaat şirketini bitiriyor. İstanbul Esenyurt Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü tama... (Devamı)
-
Türkçe’yi etkin kullanabilen ve gündem, spor, dünya gelişmelerini merakla yakından takip edebilen, konuşmada olduğu kadar kendimi yazım ile de güçlü bir ifade yeteneğine sahibimdir. Hızla değişen gündem ve nesi... (Devamı için tıklayın)
Türkçe’yi etkin kullanabilen ve gündem, spor, dünya gelişmelerini merakla yakından takip edebilen, konuşmada olduğu kadar ... (Devamı)
-
-
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 16.08.2022
Çok hızlı öğrenen birisiyim. Pek çok işte tecrübe sahibiyim
Çok hızlı öğrenen birisiyim. Pek çok işte tecrübe sahibiyim
-
2 ay tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi İç Mimarlık Büyükçekmece | İstanbul(Avrupa) 08.08.2022
mimari projelerin teknik çizimlerinden modelleme render ve hakedişlerine kadar her şeyi hakkında deneyim sahibiyim. Bulunduğum işlerde kısa sürede oldukça fazla deneyimim oldu. Bu nedenle bu işe uygunum.
mimari projelerin teknik çizimlerinden modelleme render ve hakedişlerine kadar her şeyi hakkında deneyim sahibiyim. Bulund... (Devamı)
-
Eğitim ve öğretim hayatım boyunca sürekli gelişime inan bir birey olarak çok farklı alanlarda faaliyet gösterip eğitim aldım. Aldığım eğitimler ve yaptığım gönüllülükler sayesinde bir çok şey öğrenip kendimi g... (Devamı için tıklayın)
Eğitim ve öğretim hayatım boyunca sürekli gelişime inan bir birey olarak çok farklı alanlarda faaliyet gösterip eğitim ald... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Mimarlık Bölümü Fatih | İstanbul(Avrupa) 02.06.2022
Mimarlık bölümünden yeni mezun oldum. Autocad, sketchup, lumion, idecad, Excel programlarını biliyorum. Mimarlık ofisi ve yapı denetim şirketlerinde staj yaptım. Saha ve ofis bilgim var.
Mimarlık bölümünden yeni mezun oldum. Autocad, sketchup, lumion, idecad, Excel programlarını biliyorum. Mimarlık ofisi ve... (Devamı)
-
Bahçelievlerde ikamet ediyorum istanbul esenyurt üniversitesinde uluslararası ticaret yönetimi lisans mezunuyum daha önce ithalat operasyon alanında çalıştım
Bahçelievlerde ikamet ediyorum istanbul esenyurt üniversitesinde uluslararası ticaret yönetimi lisans mezunuyum daha önce... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Eyüp | İstanbul(Avrupa) 10.05.2022
Mesleğim ile ilgili güncel araştırmalar yapmayı ve bilimsel çalışmaları okumayı seven, takım ruhu ile programlı çalışmayı benimseyen bir diyetisyenim.
Mesleğim ile ilgili güncel araştırmalar yapmayı ve bilimsel çalışmaları okumayı seven, takım ruhu ile programlı çalışmayı ... (Devamı)
-
Şuanda Karabük üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumaktayım, hedefim ise bu alanda bir meslek sahibi olmak ve kendimi geliştirmek. Takım çalışmasına meraklıyım, gelişime açık, motivasyonu yüksek, akıcı ... (Devamı için tıklayın)
Şuanda Karabük üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okumaktayım, hedefim ise bu alanda bir meslek sahibi olmak ve kendimi... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Esenyurt Üniversitesi Spor Yöneticiliği Beşiktaş | İstanbul(Avrupa) 27.03.2022
BESYO mezunuyum öğretmenlik eğitimi aldım ben 1.kademe voleybol antrenörlük belgem varır beden eğitimi ve spor Öğretmeniyim
BESYO mezunuyum öğretmenlik eğitimi aldım ben 1.kademe voleybol antrenörlük belgem varır beden eğitimi ve spor Öğretmeniyi... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.