Reklamcılık Bölümü İş Arayanlar
26 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Bahçelievler | İstanbul(Avrupa) 02.12.2025
-
Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık bölümünden bu yıl mezun oldum. Reklamcılık sektörü üzerinden kariyer basamaklarını tırmanmak istiyorum.
Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık bölümünden bu yıl mezun oldum. Reklamcılık sektörü üzerinden kariyer basamak... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Üsküdar | İstanbul(Anadolu) 11.10.2025
-
1 aydan daha az. tecrübeliKocaeli Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Maltepe | İstanbul(Anadolu) 07.10.2025
Reklamcılık lisans öğrencisiyim.
Reklamcılık lisans öğrencisiyim.
-
1 ay tecrübeliGelişim Meslek Yüksek Okulu Reklamcılık Bölümü Küçükçekmece | İstanbul(Avrupa) 23.09.2025
Ben Asya. Grafik tasarım alanında uzun bir süredir çalışıyor ve aynı zamanda illüstrasyonlar yapıyorum. Tasarımda etkili hikâye anlatımına inanıyor, markalar için özgün, modern ve dikkat çekici görseller... (Devamı için tıklayın)
Ben Asya. Grafik tasarım alanında uzun bir süredir çalışıyor ve aynı zamanda illüstrasyonlar yapıyorum. Tasarımda etk... (Devamı)
-
-
1 ay tecrübeliİstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Bakırköy | İstanbul(Avrupa) 09.04.2025
Reklamcılık lisans mezunuyum. Çağrı merkezi, satış ve sağlık turizmi alanlarında edindiğim tecrübelerle etkili iletişim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı benimsedim. Uluslararası misafirlerle yürüttüğüm p... (Devamı için tıklayın)
Reklamcılık lisans mezunuyum. Çağrı merkezi, satış ve sağlık turizmi alanlarında edindiğim tecrübelerle etkili iletişim ve... (Devamı)
-
-
Video CV için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: ***
Video CV için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: ***
-
11 ay tecrübeliEskişehir Osmangazi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Bakırköy | İstanbul(Avrupa) 02.04.2025
MERHABALAR..öğrenim yıllarımı lise sonunda üni açıktan halkla ilişkiler reklamcılık insan kaynakları olarak devam ettim....1994 ve 2008 yılları arasında at yarışı ve idda dergilerinde bölüm sorumluluğu ve bu ... (Devamı için tıklayın)
MERHABALAR..öğrenim yıllarımı lise sonunda üni açıktan halkla ilişkiler reklamcılık insan kaynakları olarak devam ettim.... (Devamı)
-
-
1 aydan daha az. tecrübeliSabancı Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 06.03.2025
2. Üniversite olarak seçtiğim Sabancı Üniversitesi aslında Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü dür ve Enstitü ders müfredatı grafik ve fotoğraf branşının ön lisans programına eş değerdir.Ayrıca Marmara Üniversitesi n... (Devamı için tıklayın)
2. Üniversite olarak seçtiğim Sabancı Üniversitesi aslında Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü dür ve Enstitü ders müfredatı graf... (Devamı)
-
Video Kurgu ve Prodüksiyon( After Effect, Premier Pro) Tasarım ( İllüstrator ve Photoshop) Video çekimi, sosyal medya yönetimi, içerik hazırlama oluşturma ve paylaşma, metin yazarlığı, kurumsal kimlik (kurumsal... (Devamı için tıklayın)
Video Kurgu ve Prodüksiyon( After Effect, Premier Pro) Tasarım ( İllüstrator ve Photoshop) Video çekimi, sosyal medya yöne... (Devamı)
-
-
Yaratıcı düşünmeyi,özgün bir şekilde içerik üretmeyi seviyorum.İnsanları gözlemlemenin olayları çözümlemekten daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yeni insanlarla tanışmayı ve onları dinlemeyi seviy... (Devamı için tıklayın)
Yaratıcı düşünmeyi,özgün bir şekilde içerik üretmeyi seviyorum.İnsanları gözlemlemenin olayları çözümlemekten daha eğlence... (Devamı)
-
Üniversiteye devam ederken iş tecrübesi edinmek ve para kazanmak için part-time iş arıyorum. Reklamcılık Bölümünü İngilizce okuyorum.
Üniversiteye devam ederken iş tecrübesi edinmek ve para kazanmak için part-time iş arıyorum. Reklamcılık Bölümünü İngilizc... (Devamı)
Çalışma Şekline Göre
İş Arayanlar
Şehre Göre
İş Arayanlar
Pozisyona Göre
İş Arayanlar
Üniversiteye Göre
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde "İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.