Yazılım Geliştirme Elemanı İş Arayanlar
84 Aday-
1 aydan daha az. tecrübeliSelçuk Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Merkez | Çankırı 03.07.2022
Azimli, hızlı öğrenen ve uyumlu bir kişiliğe sahibim..Net teknolojilerini(MVC, Web Api) kullanarak katmanlı mimaride projeler geliştirmekteyim. Gerek yazılım geliştirme gerekse işletme konusunda birçok sertifik... (Devamı için tıklayın)
Azimli, hızlı öğrenen ve uyumlu bir kişiliğe sahibim..Net teknolojilerini(MVC, Web Api) kullanarak katmanlı mimaride proje... (Devamı)
-
Python Yazılım Uzmanlığı yetki sertifikasına sahibim Neos Yazılım akademide devam etmekte olan yazılım eğitimim sonucunda HTML JavaScript CSS React Native android mobil uygulama geliştirme eğitimleri ile birli... (Devamı için tıklayın)
Python Yazılım Uzmanlığı yetki sertifikasına sahibim Neos Yazılım akademide devam etmekte olan yazılım eğitimim sonucunda... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliİstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 30.06.2022
Merhabalar. Bilgisayar Mühendisliğinden Haziran 2022 yılında mezun oldum. Şu an ağırlıklı olarak Asp.net core -mvc, sql, python dilleriyle ilgilenmekteyim bunun yanında okul projelerim için html,css,c++, c#, py... (Devamı için tıklayın)
Merhabalar. Bilgisayar Mühendisliğinden Haziran 2022 yılında mezun oldum. Şu an ağırlıklı olarak Asp.net core -mvc, sql, p... (Devamı)
-
İstanbul Arel Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Ümraniye | İstanbul(Anadolu) 20.06.2022
Öğrendiğim bilgileri pratikte de uygulayabilmemi sağlayacak projelerde çalışmak tecrübeli ve değerli yöneticiler ile birlikte çalışma imkanı bularak var olan bilgi darağacını daha da geliştirmek ve bana veri... (Devamı için tıklayın)
Öğrendiğim bilgileri pratikte de uygulayabilmemi sağlayacak projelerde çalışmak tecrübeli ve değerli yöneticiler ile bir... (Devamı)
-
İşkur destekli 800 saatlik yazılım uzmanlığı eğitimi aldım. Firmanızda iş başlangıcı yaptığım taktirde İŞKUR tarafından firmanız 36+6 ay teşvik alacaktır. Bu da firmanıza bir yıl içinde ortalama 2 maaş kadar t... (Devamı için tıklayın)
İşkur destekli 800 saatlik yazılım uzmanlığı eğitimi aldım. Firmanızda iş başlangıcı yaptığım taktirde İŞKUR tarafından f... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliHaliç Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Üsküdar | İstanbul(Anadolu) 31.05.2022
Sayın yetkili, Firmanızda stajyer pozisyonu için ilettiğim CV'mi ekte bulabilirsiniz. Eğitim hayatım Bilişim Teknolojileri ve Yazılım alanında gerekli alt yapıyı oluşturmamı sağladı. Özgeçmişimde de görebile... (Devamı için tıklayın)
Sayın yetkili, Firmanızda stajyer pozisyonu için ilettiğim CV'mi ekte bulabilirsiniz. Eğitim hayatım Bilişim Teknolojil... (Devamı)
-
Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi geliştirdim. Özgeçmişimde de görebileceğiniz gibi farklı eğitimlerle ve yaptığım bireysel araştırm... (Devamı için tıklayın)
Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi geliştirdi... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliDumlupınar Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Keçiören | Ankara 15.05.2022
Adım Can Vatansever. 20 yaşındayım. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Belli bir süre Toprak Silah Fabrikasında Kalite kontrol elemanı olarak çalıştım.... (Devamı için tıklayın)
Adım Can Vatansever. 20 yaşındayım. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2021 yılında mezun... (Devamı)
-
Hello, I am a 1st year student of Ankara University-Computer Programming, I can work full time with the opportunity provided by my department, which has decided to switch to distance education due to the pandem... (Devamı için tıklayın)
Hello, I am a 1st year student of Ankara University-Computer Programming, I can work full time with the opportunity provid... (Devamı)
-
İşinde özverili ve hakkıyla yapmaya çalışan birisiyim. Bir iş verildiğinde geri teslimi zamanında ve proje kusursuz bir şekilde verilir.
İşinde özverili ve hakkıyla yapmaya çalışan birisiyim. Bir iş verildiğinde geri teslimi zamanında ve proje kusursuz bir şe... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliPlato Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Sarıyer | İstanbul(Avrupa) 08.04.2022
Lisede "Bilişim Teknolojileri" bölümünde "Veritabanı" alanında okudum. Üniversitede ise "İnternet Ve Ağ Teknolojileri" bölümünde okudum. Hem yazılım hem sistem hem de network alanlarında kendimi geliştirmeye ça... (Devamı için tıklayın)
Lisede "Bilişim Teknolojileri" bölümünde "Veritabanı" alanında okudum. Üniversitede ise "İnternet Ve Ağ Teknolojileri" böl... (Devamı)
-
-
Bir süre çeşitli eğitim ve kurslar aracılığı ile kendimi bir takım yazılım dili, arayüz ve kütüphaneler konusunda eğitip yazılımcı olarak kariyer yapma hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Şimdiye kadar Html,Cs... (Devamı için tıklayın)
Bir süre çeşitli eğitim ve kurslar aracılığı ile kendimi bir takım yazılım dili, arayüz ve kütüphaneler konusunda eğitip ... (Devamı)
-
1 ay tecrübeliDüzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Tuzla | İstanbul(Anadolu) 07.04.2022
Lisans eğitimim sırasında yer aldığım projeler ve profesyonel iş deneyimim sayesinde, ekip çalışması, iş motivasyonu ve disiplini gibi pek çok yetkinlik kazandım. Teknik becerilerin yanısıra insan ilişkilerinde... (Devamı için tıklayın)
Lisans eğitimim sırasında yer aldığım projeler ve profesyonel iş deneyimim sayesinde, ekip çalışması, iş motivasyonu ve di... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliFikriye Nusret Bilgincan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Esenyurt | İstanbul(Avrupa) 04.04.2022
Ben Muratcan Şen, Ardahanlıyım, 20 yaşında öğrenime açık ve yazılım öğrenmek isteyen birisiyim. Kendi imkanlarımla yaklaşık 2 hafta önce Python öğrenmeye başladım temel seviyede bilgiye sahibim. Yıllardır bilgi... (Devamı için tıklayın)
Ben Muratcan Şen, Ardahanlıyım, 20 yaşında öğrenime açık ve yazılım öğrenmek isteyen birisiyim. Kendi imkanlarımla yaklaşı... (Devamı)
-
Arı bilgi Akademisinde eğitim almaktayım yazılım alanında iş aramaktayım 25 yaşındayım İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.
Arı bilgi Akademisinde eğitim almaktayım yazılım alanında iş aramaktayım 25 yaşındayım İstanbul Avrupa yakasında ikamet et... (Devamı)
-
1 aydan daha az. tecrübeliMarmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kağıthane | İstanbul(Avrupa) 24.03.2022
Yazılım sektörüne 2017 yılında internet üzerinden aldığım kurs ve eğitimlerle ilgi duydum.Daha sonra Infotech Academy ile yazılım için temel eğitimleri aldım,öğrendim. C# dilinde ASP.NET,ASP.NETCore Back-end k... (Devamı için tıklayın)
Yazılım sektörüne 2017 yılında internet üzerinden aldığım kurs ve eğitimlerle ilgi duydum.Daha sonra Infotech Academy ile ... (Devamı)
-
3 ay tecrübeliUludağ Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Kadıköy | İstanbul(Anadolu) 23.03.2022
Ben Nilay Aksu 23 yaşındayım. Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Bilgisayar Programcılığı bölümünde kazandığım teorik eğitim altyapısını kazanacağım pratik bilgilerle pekiştirmeyi amaçlıyorum. Her da... (Devamı için tıklayın)
Ben Nilay Aksu 23 yaşındayım. Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Bilgisayar Programcılığı bölümünde kazandığım ... (Devamı)
-
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nü 3,11 dereceyle bitirmiş yeni mezun bir programcıyım ve ilgili pozisyonlarda çalışmak isterim.
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nü 3,11 dereceyle bitirmiş yeni mezun bir programcıyım ve ilgi... (Devamı)
-
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Gaziosmanpaşa | İstanbul(Avrupa) 23.02.2022
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisiyim. Aktif olarak sürekli kodlama yapıyorum, proje geliştirip githubuma yüklemeye çalışıyorum. HTML, CSS, Javascript üzerine patika.dev eği... (Devamı için tıklayın)
İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisiyim. Aktif olarak sürekli kodlama yapıyorum, proje ... (Devamı)
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
İş Arayanlar
Çalışma Şekline Göre İş Arayanlar
Şehre Göre İş Arayanlar
Pozisyona Göre İş Arayanlar
Üniversiteye Göre İş Arayanlar
Sık Sorulan Sorular
Sitenizde " Yazılım Geliştirme Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için bir ücret ödeyecek miyim?
Yazılım Geliştirme Elemanı İş arayanlara ulaşmak için ilan verebilir ya da aday havuzundan uygun adaylara iş teklifinde bulunabilirsiniz. Demo ilan yayınlamak ücretsizdir. Ancak adaylarla iletişime geçmek istediğinizde ekonomik ve kampanyalı ilan yayınlama paketlerinden birini satın almalısınız.
Sitenizde " Yazılım Geliştirme Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanım ne kadar süre yayında kalacak?
Yazılım Geliştirme Elemanı İş arayanlara ulaşmak için vereceğin iş ilanı, demo olması halinde 30 gün, ilan paketi satın alırsanız 60 gün yayında kalacaktır.
Sitenizde " Yazılım Geliştirme Elemanı İş arayanlara" ulaşmak için yayınladığım ilanıma ne kadar başvuru gelecek?
Yayınlayacağınız iş ilanına ortalama 50 ile 100 arasında başvuru gelmektedir. Eleman bulmak Unisbul.com ile çok kolay!
Unisbul.com 'da iş arayanlar tecrübeli mi?
Unisbul.com'da iş arayanların büyük çocuğunluğu 16 ile 35 yaş arasında gençlerden oluşmaktadır. 0 ile 10 yıl arasında tecrübeli adaylara ulaşabilirsiniz.